Muinainen Sarsa avaa salaisuutensa Kangasala-talossa

Kangasala-talossa avautuu tiistaina 23.6.2020 kehittyvä kesänäyttely Muinaisen Sarsan salaisuuksia. Kolmiosainen näyttely yhdistää kiinnostavan visuaalisella tavalla taidetta, tietoa ja historiaa. Talossa on varauduttu erityisin järjestelyin asiakkaiden turvallisuuden varmistamiseksi, joten näyttelyyn voi tutustua rauhallisin mielin. Näyttelyyn on vapaa pääsy talon aukioloaikoina.
Muinaisen Sarsan salaisuuksia – kehittyvä kesänäyttely Kangasala-talossa 23.6. – 13.9.2020

Muinaisen Sarsan salaisuuksia -näyttely on esillä Kangasala-talon uusitussa yläaulassa 13.9.2020 saakka. Näyttely koostuu kolmesta osasta. Hevosia ja historiaa -nimisessä taidenäyttelyosuudessa on esillä kuvataiteilija ja taidehistorioitsija Ulla Enckell-Valon maalauksia. Sääksisäätiön näyttelyosuus kertoo valokuvineen Sarsassa elelevistä kalasääskistä, Sääksikeskuksesta ja Pohtiolammesta. Kolmas osuus keskittyy muinaista Sarsaa koskevaan tietoon ja historiaan. Sen kokoamisessa ovat olleet mukana Tredun ja Mediapoliksen opiskelijat. Sarsasta kertovat muun muassa majavat Airi ja Junko. Monimediaalisuus on keskeisessä roolissa näyttelyn toteutuksessa.

– Kehittyvä kesänäyttely tarkoittaa sitä, että Muinaisen Sarsan salaisuuksia -näyttely muuttuu ja saa eri medioissa lisää sisältöä kesän mittaan, kertoo näyttelyn tuotantoa koordinoinut toimitusjohtaja Heikki Mäenpää Harjula Production Oy:stä.

– On hienoa saada Kangasala-taloon paikkakunnan kivikaudelta lähtöisin olevaa historiaa valottava monimuotoinen näyttely, sanoo Kangasala-talon toimitusjohtaja Timo Kotilainen.

Muinaisen Sarsan salaisuuksia -näyttely on Kangasala-talon ja Harjula Production Oy:n yhteistuotanto.

Muinainen Sarsa -verkkosivusto tarjoaa runsaasti tietoa alueen luonnosta ja historiasta osoitteessa muinainensarsa.fi https://www.ourancient.eu/

Muinaisen Sarsan salaisuuksia – kehittyvä kesänäyttely Kangasala-talossa 23.6. – 13.9.2020

Lisätietoja:

Heikki Mäenpää, toimitusjohtaja, Harjula Production Oy, p. 050 564 4777, heikki.maenpaa@harjulaproduction.com
Kuvia voi pyytää Heikki Mäenpäältä.

Timo Kotilainen, toimitusjohtaja, Kangasala-talo Oy, p. 040 631 6400

Irmeli Jokilampi, viestintä- ja markkinointipäällikkö, Kangasala-talo Oy
p. 050 300 1391, irmeli.jokilampi@kangasala-talo.fi

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste