Naurattava maaliskuu – eturivin koomikot Kangasala-talossa

Maaliskuun puolivälissä Komediaa Kangasalla -sarjassa mittelevät Riku Suokas ja Johanna Tohni Mars vs. Venus -parisuhdekomediassa, ja omissa esityksissään naurattavat Jack Björklund ja Niko Kivelä. Myös Jarkko Tamminen pääsee vihdoin Kangasala-salin lavalle Kuuleeko Kangasala -imitaatioshow´ssaan.
Koomikko Jack Björklund viihdyttää Kangasala-talossa maaliskuussa 2022.

Jack Björklund

Perjantaina 11.3.2022 klo 19 esitettävässä Mars vs. Venus -parisuhdekomediassa koomikot Riku Suokas ja Johanna Tohni etsivät vastauksia ikuiseen mysteeriin toinen toistensa aiheita kommentoiden. Esityksen kutkuttavuutta lisää se, että he ovat pari tosielämässäkin.

Stand up -komiikan eliittiä edustava Jack Björklund tunnetaan viiltävistä kommenteista, jotka koskevat niin kulttuurieroja kuin ihmissuhteitakin. Parituntinen show lauantaina 12.3.2022 klo 18 naurattaa katsojansa läkähdyksiin, jos on uskominen Komediaa Kangasalla -sarjan tuottajaa Panu Raipiaa.

Saman sarjan kolmannessa show´ssa koomikko Niko Kivelä vie katsojat naurun lähteille perjantaina 18.3.2022 klo 19. Hän tuo omat kokemuksensa ja erikoiset sattumukset yleisön eteen energisessä stand up -showssaan.

Imitaattori Jarkko Tamminen on yrittänyt sitkeästi tulla Kangasalle useaan otteeseen kahden koronavuoden aikana. Nyt Kuuleeko Kangasala? -imitaatioshow toteutuu kahtena lähes loppuunmyytynä esityksenä lauantaina 26.3.2022. Molempiin esityksiin kello 15 ja kello 19 on vielä lippuja jäljellä nopeimmille.

Kangasala-salin tapahtumissa on maskisuositus ja Kangasala-talo pyytää asiakkaita huolehtimaan käsi- ja yskimishygieniasta.

Tapahtumiin voi tulla vain oireettomana. Jos asiakas sairastuu, Kangasala-talon koronaturva takaa sen, että hän saa rahat takaisin omasta ja yhden seuralaisensa lipusta, kunhan ilmoittaa asiasta ennen tapahtumaa Kangasala-talon asiakaspalveluun.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste