Neiti Aika -dokumentin ohjaaja keskustelemassa yleisön kanssa K-Kinossa

Suomalainen uusi dokumenttielokuva Neiti Aika on herättänyt elokuvayleisössä paljon keskustelua. K-Kinon esityksessä keskiviikkona 2.9.2020 vierailee elokuvan ohjaaja Elina Talvensaari, joka keskustelee elokuvan jälkeen yleisön kanssa dokumentin teemoista. Keskustelu jatkuu kahvitarjoilun lomassa Kangasala-talon aulassa.
Dokumenttielokuva Neiti Aika Kangasala-talon K-Kinossa elokuussa 2020.

Kuva: Joonas Pulkkanen

Neiti Aika on Elina Talvensaaren uusi dokumenttielokuva, jossa ohjaaja tutustuu uuden kotinsa entiseen asukkaaseen, vanhaan naiseen, joka oli kuollut yksin ilman omaisia. Kaikki naisen tavarat huonekaluista perhealbumeihin siirtyivät asunnon mukana Elinalle. Mitä kävisi, jos kaiken vain heittäisi pois? Unohtumisen pelko sai Elinan selvittämään, kuka nainen oli. Elina Talvensaaren elokuva kuvaa kauniisti sitä, mikä elämässä on merkittävää, ja mitä elämän merkityksille tapahtuu ihmisen kuoltua. Voiko ihmisen muistaa, jos ei tunne häntä?

Alkukuvana esitetään Vilja Autiokyrön lyhytdokumentti 1,5 metriä tilaa (16 min, sisältyy kokonaiskestoon). Vilja tutustuu sattumalta naapuriinsa Sinikkaan, ja päättää auttaa tätä lähestyvän ikkunaremontin alla. Huonekalujen siirtelyä tärkeämmäksi muodostuu kuitenkin hiljalleen kehittyvä ystävyys.

Elina Talvensaari on paikalla keskiviikkona 2.9.2020 kello 15.00 alkavan näytöksen alussa. Hän keskustelee katsojien kanssa dokumentin nostattamista ajatuksista esityksen jälkeen. Keskustelu jatkuu Kangasala-talon aulassa, jonne on järjestetty yleisölle elokuvalipun hintaan sisältyvä kahvitarjoilu.

K-Kinon elokuvanäytöksissä Kangasala-salin kapasiteetti on syyskuussa rajattu sataan katsojaan, jotta katsomossa voidaan pitää turvavälit. Vaikka liput myydäänkin paikkanumeroituina, numerointi ei ole näytöksissä käytössä, vaan katsojat voivat valita paikkansa salissa itse.

Neiti Aika
K-Kino ke 2.9.2020 klo 15.00
Kesto: 1 t 16 min
Ikäraja: K7
Liput: 11 €

Ennakkoliput verkkokaupasta www.k-kino.fi tai Kangasala-talon lipunmyynnistä.
Liput ovelta 30 minuuttia ennen näytöstä.

Kuva tästä linkistä ›

Lisätietoja:

Irmeli Jokilampi
viestintä- ja markkinointipäällikkö, Kangasala-talo Oy
p. 050 300 1391
irmeli.jokilampi@kangasala-talo.fi

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste