Oopperafilmatisointi La Boheme Kangasala-talossa

Yksi maailman mahtavimmista oopperaesityksistä, Giacomo Puccinin säveltämä La Boheme, on tuotu Sydneyn sataman veden päälle rakennetulta ulkoilmanäyttämöltä elokuvateattereihin ja nyt Kangasala-saliin.
Kangasala-talon K-Kinossa yksi maailman mahtavimmista oopperaesityksistä tuotuna ulkoilmanäyttämöltä elokuvateatteriin.

Erittäin suosituksi osoittautunut Kangasala-talon kokeilu Tammitorstait valkokankaalla -sarja saa jatkoa, kun tiistaina 10.3. Kangasala-salissa nähdään oopperaa valkokankaalla. La Boheme on laulettu italiaksi ja tekstitetty suomeksi. Esityksen kesto on noin 2,5 tuntia ja se sisältää väliajan.

La Boheme vie yleisönsä keskelle rakkautta, iloa ja suurta menetystä Giacomo Puccinin rakastetun klassikon aalloin. Ajaton musiikki paisuu rakkauden voimasta, nousee korkeuksiin onnen siivin, särkyy mustasukkaisuuden raivosta ja vuodattaa sydänsurun kyyneleitä, jotka eivät koskaan kuivu. Sydneyn satama muuntautuu talviseksi Pariisiksi Opera Australian kimaltavassa tuotannossa.

Sävellys: Giacomo Puccini
Libretto: Giuseppe Giacosa ja Luigi Illica Henry MurgerinScenes de la Vie Boheme” mukaan
Kapellimestari: Brian Castles-Onion
Ohjaus: Andy Morton
Lavasteet ja puvustus: Dan Potra
Valaistus: Matthew Marshall
Rooleissa: Iulia Maria Dan, Ho-Yoon Chung, Julie Lea Goodwin, Samuel Dundas, Richard Anderson, Christopher Hillier, John Bolton Wood

Handa Opera at Sydney Harbour/Puccini: La Boheme
Ti 10.3.2020 klo 18.30
Liput 20 €

Kuva kopioitavissa täältä ›

Lisätietoja:

Irmeli Jokilampi
viestintä- ja markkinointipäällikkö, Kangasala-talo Oy
p. 050 300 1391
irmeli.jokilampi@kangasala-talo.fi

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste