Osmo Ikonen Swings, Masa Orpana Honk ja Kauneutta & Kapinaa Kangasala-talossa

Osmo Ikonen palaa Kangasala-taloon kesäkuussa Swings-kokoonpanonsa kanssa. Sitä ennen toukokuussa Masa Orpana Honk & Johnny Gideon tuovat Kangasala-salin lavalle juurimusiikin ja jazzin riemukkaan liiton rhythm & blues -rytmejä. Kauneutta & Kapinaa esittelee Heikki Rannan luotsaaman Water for Dogs -yhtyeen ja multi-instrumentalisti Lauri Schreckin.
Masa Orpana Honk & Johnny Gideon Kangasala-talossa 27.5.2022.

Masa Orpana Honk & Johnny Gideon Kangasala-talossa perjantaina 27.5.2022. Kuva: Jonne Renvall

Kangasala-talon kevätkauden loppu tarjoaa kiinnostavia konserttielämyksiä. Perjantaina 20.5.2022 klo 19 Kauneutta & Kapinaa tutustuttaa kahteen uuteen esiintyjään. YouTuben valloittanut Heikki Ranta luotsaa Kangasala-salin lavalle Water for Dogs -yhtyeensä. Toisena artistina nähdään Talent Suomi -ohjelmastakin tuttu multi-instrumentalisti Lauri Schreck.

Water for Dogs on viisihenkinen hyvän meiningin indie-orkesteri. Bändi yhdistelee musiikissaan elementtejä muun muassa indiefolkista, Suomi-rockista ja lastenkirjallisuudesta luoden ainutlaatuisen soundin omaperäisine sanoituksineen. Yhtyeen laulaja-kitaristi Heikki Ranta tunnetaan “Tehdään biisi niin kuin” -YouTube-videoistaan, joissa hän jäljittelee legendaaristen suomalaisten laulunkirjoittajien tyyliä.

Lauri Schreck on helsinkiläinen multi-instrumentalisti ja lauluntekijä, jonka ura on täyttynyt monipuolisista monitaiteellisista projekteista niin musiikin, elokuvan kuin teatterin kentällä. Laurin ura lähti jyrkkään nousuun vuonna 2016 Talent Suomi -ohjelman kautta, jossa hän eteni aina finaaleihin asti huomiota herättäneillä kantele-esityksillään. Lauri rakensi ohjelman myötä itselleen ainutlaatuisen konseptin, jossa hän esiintyy yksin luupaten niin kanteletta, kitaraa, rumpupädejä kuin syntikoitakin. Tähän päälle hän pystyy erittäin luovin ratkaisuin esittämään sekä omia biisejään että omia sovituksiaan tunnetuista biiseistä.

Rhythm & Bluesin riemua tarjoilee Masa Orpana Honk’s Rockin’ Saxes with Johnny Gideon. Yhtyeen valtti on kolmen saksofonin sektio, jota komppaa New Orleansin hengessä sykkivä rytmiryhmä. Bändin musiikissa yhdistyvät blues, afroamerikkalainen juurimusiikki sekä jazzin kieli pitkälle vietyjen improvisaatioiden, omien sävellysten ja hiottujen sovitusten muodossa.

Honk julkaisee toukokuussa 2022 uutta musiikkia kahden digisinglen muodossa. Uusia julkaisuja juhlistaakseen yhtye tekee kiertueen, jonka aloituspaikkakuntana on Orpanan kotipaikka Kangasala.

Laulaja Osmo Ikonen on tuttu muun muassa television SuomiLOVE:sta ja Sunrise Avenue -yhtyeestä. Hän on todellinen musiikin monilahjakkuus, joka on jo pitkään tehnyt omaa soolouraansa vaihtaen sujuvasti musiikkityylistä ja instrumentista toiseen.

Osmo Ikonen Swings -kokoonpanon ohjelmisto koostuu Ikosen omasta tuotannosta sekä kotimaisista ja ulkomaisista pophiteistä, kaikki uudelleen sovitettuina. Svengaavan bändin sykkeestä vastaavat rumpali Tomi Salesvuo ja basisti Jori Huhtala. Puhallinsooloja taituroivat muiden muassa trumpetisti Jukka Eskola ja pasunisti Antti Rissanen.

Lisätietoja:

Irmeli Jokilampi
viestintä- ja markkinointipäällikkö, Kangasala-talo Oy
p. 050 300 1391
irmeli.jokilampi@kangasala-talo.fi

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste