Parisuhdekomedia Pientä laittoa palaa Kangasala-taloon

Pientä laittoa on railakas komedia parisuhderemontista. Jos suuren suosion saanut näytelmä jäi helmikuussa näkemättä, nyt siihen tarjoutuu uusi tilaisuus, kun parisuhdetta puidaan uudelleen Kangasala-salin näyttämöllä torstaina 26.11.2020.
Pientä laittoa -komedia

Maarit Peltomaa ja Juha Veijonen.

Masa ja Lissu ovat olleet naimisissa 25 vuotta. Monista tv- ja elokuvarooleista tutut Maarit Peltomaa ja Juha Veijonen ottavat selvää, vieläkö on toivoa, vai onko kaikki jo menetetty. Näytelmän on käsikirjoittanut ja ohjannut Heikki Lund. Teksti elää tilanteiden myötä ja antaa joustovaraa myös improvisointiin.

– Olemme molemmat Juhan kanssa sen ikäisiä, että meillä on kokemusta pitkistä liitoista. En kuitenkaan ole huomannut, että tämän ikäisten ihmisten parisuhteista olisi kirjoitettu komedioita, pohtii näyttelijä Maarit Peltomaa.

– Paikoitellen dialogi antaa mahdollisuuksia myös teatraalisuuteen – ihan niin kuin oikea elämäkin, Juha Veijonen jatkaa.

Katsomossa tämän pitkän parisuhteen ongelmat ja niiden purkaminen naurattavat. Luultavasti ilmassa on myös pientä huokailua ja hikoilua varsinkin, jos kumppani sattuu istumaan vieressä. Kannattaa lähteä rohkeasti testaamaan, sillä tarina on hauska ja koskettava.

Kangasala-salissa istutaan numeroimattomilla paikoilla väljästi ja turvavälit huomioiden, suosituksemme mukaan myös maski kasvoilla. Vierailun turvallisuuteen kiinnitetään erityistä huomiota. Ohjeistusta saapumisesta Kangasala-salin tilaisuuksiin löydät täältä ›

Kangasala-talon koronaturva tekee lippujen ostamisesta ennakkoon myös taloudellisesti turvallista. Käytössämme on joustavat lipunmyyntiehdot vuoden loppuun asti. Lue lisää täältä.

Pientä laittoa -parisuhdekomedia
To 26.11.2020 klo 19. Liput alk. 25/23 €

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste