Pate Mustajärvi tarinoi ja Maria Ylipää laulaa Piazzollan tangoja Kangasala-talossa

Kaksi odotettua, vuodella siirtynyttä konserttia toteutuu vihdoin. Torstaina 7.4. Kangasala-talossa tarinoi Pate Mustajärvi ja perjantaina 8.4. Maria Ylipää esittää Piazzollan tangoja huippumuusikoista koostuvan orkesterin kanssa. Molempiin konsertteihin on vielä jonkin verran lippuja jäljellä.

Pate Mustajärvi pääsee vihdoin käynnistämään soolokiertueensa yhdessä kitaristi Ari “Kankku” Kankaanpään kanssa. Tämä(kin) tarina on tosi -konsertissa kuullaan väkevän tarinallisia tulkintoja Paten lähes 40 vuotta kestäneen soolouran varrelta, myös aivan uutta tuotantoa. Tulkintoja värittävät jo syntyessään legendaariset “Mustajärvi-tarinat”, jotka saattelevat kuulijan laulujen historiallisiin, humoristisiin ja koskettaviinkin taustoihin.

Maria Ylipää juhlii konsertissaan argentiinalaista säveltäjämestaria Astor Piazzollaa ja hänen uudistamaansa tango nuevoa. Piazzollan syntymästä tuli viime vuonna kuluneeksi sata vuotta. Maria Ylipään kanssa Kangasala-salin lavalla soittaa huippumuusikoista koostuva orkesteri: Jukka Perko/saksofoni, Niko Kumpuvaara/harmonikka, Marzi Nyman/kitara ja Ville Herrala/kontrabasso.

Jonkin verran lippuja on vielä jäljellä Jarkko Tammisen Kuuleeko Kangasala? -imitaatioshow´hun lauantaina 26.3. klo 15 näytökseen. Seppo Hovin, Angelika Klasin ja Hannu Lehtosen Kun ilta tummentuu -konsertti sunnuntaina 3.4. klo 15 onloppuunmyyty. Muihin Kangasala-salin tarinoiden kevään tapahtumiin mahtuu hyvin, mutta suosituimpiin esityksiin paikka kannattaa varmistaa varaamalla ajoissa.

Kangasala-salin tapahtumissa on maskisuositus ja Kangasala-talo pyytää asiakkaita huolehtimaan käsi- ja yskimishygieniasta.

Tapahtumiin voi tulla vain oireettomana. Jos asiakas sairastuu, Kangasala-talon koronaturva takaa sen, että hän saa rahat takaisin omasta ja yhden seuralaisensa lipusta, kunhan ilmoittaa asiasta ennen tapahtumaa Kangasala-talon asiakaspalveluun. https://kangasala-talo.fi/tule-meille/liput/

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste