Paul Anka & Diana Ross -tribuuttikonsertti Kangasala-talossa

Kangasala-talossa kuullaan maailmantähtien musiikkia sunnuntaina 30.8.2020. Maria Lund ja Mikael Konttinen laulavat HT Combon solisteina Paul Anka & Diana Ross -tribuuttikonsertissa. Kangasala-talon uusi koronaturva tekee lippujen ostamisesta ennakkoon myös taloudellisesti turvallista.
Maria Lund ja Mikael Konttinen tarjoilevat Paul Ankan ja Diana Rossin musiikkia tribuuttikonsertissa Kangasala-talossa.

Mikael Konttinen ja Maria Lund

Nostalgiannälkäiset musiikinystävät pääsevät nautiskelemaan Kangasala-salissa takavuosien isoista hiteistä taitavan viihdeorkesterin ja valovoimaisten solistien tulkitsemina. Nämä kappaleet tuovat monille muistoja mieleen. Taitaapa mukana olla myös melkoisia voimabiisejä.

Paul Anka (s. 1941) on kanadalainen libanonilaistaustainen laulaja. Hänen ensimmäinen hittinsä vuonna 1957 oli Diana, jolla hän nousi todelliseksi teinitähdeksi. Suomessa Paul Anka on vieraillut kuusi kertaa ja Tampereellakin kahdesti vuosina 2008 ja 2009.

Diana Ross (s. 1944) on yhdysvaltalainen soul-, R&B- ja poplaulaja sekä näyttelijä. Hän on aikansa menestyneimpiä niin soolourallaan kuin The Supremes -yhtyeen keulakuvana. Rossilla on ollut Yhdysvaltain listalla kaikkiaan 18 ykkössingleä.

Valovoimainen laulaja ja musikaalinäyttelijä Maria Lund tulkitsee Kangasala-salissa Diana Rossin tunnetuimpia hittejä, kuten I Love You Baby, The Man I Love, I Will Survive ja My Funny Valentine. Maria Lundin tulkinta on musikaali- ja jazzpainotteista.

Mikael Konttinen on erittäin monipuolinen ja suosittu laulaja, tv-esiintyjä ja toiselta ammatiltaan lentäjä. Konttinen muistetaan muun muassa esiintymisestä itsenäisyyspäiväjuhlissa presidentinlinnassa. Osa hänen sooloalbumiensa kappaleista on hänen omia sävellyksiään ja sovituksiaan. Tässä konsertissa kuullaan Paul Ankan tuttuja kappaleita kuten Diana, You Are My Destiny, Adam and Eve ja Put Your Head On My Shoulder.

Tamperelaisista huippumuusikoista koottu kymmenen soittajan HT Combo on muutamassa vuodessa saavuttanut merkittävän aseman suomalaisten isojen viihdeorkestereiden joukossa.

Koronaturva helpottaa lippujen ostamista ennakkoon

Kangasala-talo on ottanut käyttöön joustavat lipunmyyntiehdot koronaepidemian vuoksi. Yleisöä kehotetaan jäämään kotiin vähäisenkin hengitystieinfektio-oireen ilmaantuessa. Jotta lippujen ostaminen ennakkoon olisi myös taloudellisesti turvallista, Kangasala-talo on lisännyt lipunmyyntiehtoihin koronaturvan, joka on alkuun voimassa 30.10.2020 saakka. Jos asiakas saa hengitystieinfektion oireita ja tapahtumaan osallistuminen estyy sen vuoksi, on asiakkaalla oikeus saada hyvitys käyttämättä jääneestä lipusta, kunhan ilmoittaa sairastumisestaan ennen tapahtuman alkua Kangasala-talon lipunmyyntiin.

Paul Anka & Diana Ross -tribuuttikonsertti
su 30.8.2020 klo 16. Liput alk. 33/29,50 €.
HT Combo solisteinaan Mikael Konttinen ja Maria Lund.
Konsertin kesto noin 1,5 h, ei väliaikaa.

Kuva tästä linkistä ›

Lisätietoja:

Irmeli Jokilampi
viestintä- ja markkinointipäällikkö, Kangasala-talo Oy
p. 050 300 1391
irmeli.jokilampi@kangasala-talo.fi

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, kokoustila Galleria sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluja. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste