Pekko Käpin suorana striimattu konsertti kiinnosti ympäri Suomen

Kangasalan kaupungin ja Kangasala-talon järjestämä Pekko Käppi & K.H.H.L -virtuaalikonsertti keräsi torstaina 2.4.2020 suoran lähetyksen äärelle yli 1200 katsojaa. Konsertti sai erityistä kiitosta onnistuneesta toteutuksesta ja kaikille avoimesta mahdollisuudesta nauttia kulttuurista poikkeuksellisina aikoina. Konsertti näytettiin suorana Kangasalan kaupungin YouTube -kanavalla, jossa keikka on toistaiseksi katsottavissa täysimittaisena.
Pekko Käppi & K.H.H.L striimatulla livekeikalla Kangasala-talossa 2.4.2020

Pekko Käppi & K.H.H.L striimatulla livekeikalla Kangasala-talossa 2.4.2020

Kangasalan kaupunki ja Kangasala-talo halusivat kokeilla uudenlaista tapaa tarjota esteetöntä ja virtuaalisesti yhteisöllistä kulttuuria järjestämällä kaikille avoimen Pekko Käppi & K.H.H.L -virtuaalikonsertin. Konsertin tarkoituksena oli tarjota kulttuurin mieltä virkistävä vaikutus ja koota kaikki kaupunkilaiset yhteen virtuaalisen kulttuurin äärelle koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen ja haastavien aikojen keskellä.

Konsertin artistina nähtiin pirkanmaalainen Pekko Käppi & K.H.H.L. Käppi jouhikkoineen ja bändeineen keräsi valtavasti kiitosta ja erityisen positiivista palautetta annettiin onnistuneesta konserttielämyksestä. “Paras striimi, mitä olen koskaan nähnyt, aivan kuin olisin oikealla keikalla”, yksi konsertin katselijoista hehkutti konsertin chattiboksissa. Vilkkaassa käytössä olleen chatin avulla konserttiin saatiin myös kovasti kaivattua yhteisöllisyyttä. Konsertin yleisöstä kuultiinkiin terveisiä ympäri Suomen.

Myös Käppi bändeineen koki keikan erittäin onnistuneeksi. “Oli kyllä kiva soittaa tällaisessa tilanteessa, ja kyllä tällaisessa talossa kelpaakin soittaa! Näin hieno ja toimiva talo, ja näin lähellä Tamperetta. Tullaan kyllä mieluusti uudelleenkin tänne keikalle”, Käppi bändeineen hehkutti keikan jälkeen.

Konsertista saatiin heti paljon positiivista palautetta ja sen vaikutusta päivien piristyksenä kiiteltiin laajasti. Palautteen anti vahvisti yleisön yhteistä näkemystä siitä, että nyt jos koskaan tarvitsemme tämän kaltaista tekemistä ja yhteen hiileen puhaltamista. Yhdessä olemme enemmän ja selviämme tämänkin vaikean ajan yli.

Konsertti jää toistaiseksi täysimittaisena katsottavaksi Kangasalan kaupungin YouTube -kanavalle.

Suora linkki ›

Kangasalan kaupungin ja Kangasala-talon lisäksi konsertin mahdollistivat OP Kangasala, Kangasalan Sanomat ja Visit Kangasala.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste