Pentti Hietanen tulkitsee Lasse Heikkilän lauluja Kangasala-talossa

Kahden kangasalalaistaustaisen ystävyksen levynjulkistamiskonsertti kuullaan Kangasala-talossa tiistaina 23.11.2011. Tenori Pentti Hietanen tulkitsee säveltäjä, muusikko Lasse Heikkilän musiikkia säveltäjän johtaman orkesterin säestyksellä.
Pentti Hietanen esittää Lasse Heikkilän ikivihreitä ja uunituoreita lauluja säveltäjämestarin johtaman orkesterin säestyksellä levynjulkaisukonsertissa Kangasala-talossa 19.10.2021.

Pentti Hietanen ja Lasse Heikkilä, kuva: Laura Torkkeli

Pentti Hietanen esittää Lasse Heikkilän ikivihreitä ja uunituoreita lauluja säveltäjämestarin johtaman orkesterin säestyksellä levynjulkaisukonsertissa Kangasala-talossa. Konsertin nimenä on Pentti Hietanen: Lasse Heikkilän Suuret Laulut.

Pentti Hietasen ja Lasse Heikkilän yhteistyön juuret ulottuvat 1980-luvun alkupuolelle. Pentti on laulanut solistina Lassen eri tuotannoissa ja Lassen sävellykset ovat soineet Pentin levyillä ja konserteissa. Yksi yhteistyön tähtihetkiä oli Hietasen esiintyminen Eurovision laulukilpailun 2010 Suomen finaalissa Heikkilän sävellyksellä Il mondo è qui.

Viime vuosina Lasse Heikkilän laulut ovat lisääntyneet Pentti Hietasen ohjelmistossa, ja kauan suunniteltu albumi julkaisukonsertteineen juhlistaa säveltäjän 60-vuotistaivalta. Laulujen joukossa on helmiä viideltä eri vuosikymmeneltä: sekä säveltäjän tunnetuimpia klassikoita, kuten Viimeiset veneet ja Täällä Pohjantähden alla, että ennen julkaisematonta musiikkia.

Kangasala-salin tapahtumissa on maskisuositus ja Kangasala-talo pyytää asiakkaita huolehtimaan käsi- ja yskimishygieniasta.

Tapahtumiin voi tulla vain oireettomana. Jos asiakas sairastuu, Kangasala-talon koronaturva takaa sen, että hän saa rahat takaisin omasta ja yhden seuralaisensa lipusta, kunhan ilmoittaa asiasta ennen tapahtumaa Kangasala-talon asiakaspalveluun.

Pentti Hietanen: Lasse Heikkilän Suuret Laulut
Ti 23.11.2021 klo 19. Liput alk. 30/27 €

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste