Pianisti Janne Mertasen Chopin-ilta Kangasala-talossa

Chopin-taiturina tunnettu pianisti Janne Mertanen konsertoi Kangasalla 8.9.2020. Mertanen esittää konsertissaan Kangasala-salin Steinway & Sons -flyygelillä tulevan Chopin-levynsä ohjelmistoa.
Chopiniin erikoistunut pianisti Janne Mertanen esittää Kangasala-talon konsertissaan 8.9.2020 tulevan Chopin-levynsä ohjelmistoa.

Janne Mertanen, kuva: Ville Paul Paasimaa

Janne Mertanen on joensuulaislähtöinen pianisti. Hän on opiskellut Joensuun Konservatoriossa Matti Haapasalon sekä Sibelius-Akatemiassa muun muassa Erik T. Tawaststjernan oppilaana. Chopiniin erikoistunut pianisti debytoi Lontoon Wigmore Hallissa Chopin-ohjelmalla vuonna 1994. Hänen meriittilistallaan on myös Chopin-kilpailun voitto Darmstadissa vuonna 1992.

1800-luvun alkupuoliskolla elänyt Frédéric Chopin oli puolalainen säveltäjä ja pianovirtuoosi, yksi musiikin lapsineroista. Chopinin tunnelmallinen musiikki sopii syyskuun pimeneviin iltoihin. Konsertissa kuullaan muun muassa Sonaatti h-molli op.58 ja Barcarolle op.60.

Koronaturva helpottaa lippujen ostamista ennakkoon

Kangasala-talo on ottanut käyttöön joustavat lipunmyyntiehdot koronaepidemian vuoksi. Yleisöä kehotetaan jäämään kotiin vähäisenkin hengitystieinfektio-oireen ilmaantuessa. Jotta lippujen ostaminen ennakkoon olisi myös taloudellisesti turvallista, Kangasala-talo on lisännyt lipunmyyntiehtoihin koronaturvan, joka on alkuun voimassa 30.10.2020 saakka. Jos asiakas saa hengitystieinfektion oireita ja tapahtumaan osallistuminen estyy sen vuoksi, on asiakkaalla oikeus saada hyvitys käyttämättä jääneestä lipusta, kunhan ilmoittaa sairastumisestaan ennen tapahtuman alkua Kangasala-talon lipunmyyntiin.

Janne Mertanen, Chopin-ilta
Ti 8.9. klo 19. Liput alk. 23/20/10 €, ryhmät 18 €
Pianisti Janne Mertanen esittää konsertissaan tulevan Chopin-levynsä ohjelmistoa. Ohjelmassa muun muassa Sonaatti h-molli op.58 ja Barcarolle op.60.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste