Pikku Papun Orkesterin hurmaava lastenkonsertti Kangasala-talossa

Pikku Papu on iloinen pieni kilpikonna, joka seikkailee ystävineen konsertissa Kangasala-talossa 5.2.2020. Lauluissa käsitellään ystävyyttä, iloa, kiukkua, ruoanlaittoa, luontoa ja toisten kanssa toimeen tulemista - koko elämän kirjoa. Kangasala-sali täyttyy hyvää vauhtia, mutta monta perhettä mahtuu vielä mukaan.
Pikku Papun Orkesteri Kangasala-talossa helmikuussa 2020.

Konsertissa perheen pienimmätkin pääsevät mukaan lauluihin ja leikkeihin. Musiikki sopii kaiken ikäisille, koska laulujen monipuolinen, akustispainotteinen soittimisto ja eri tyylilajeilla leikittelevät sovitukset koskettavat yhtä lailla niin pieniä kuin varttuneempiakin kuulijoita. Myös riemunkiljahtelu ja tanssiminen on sallittua, jopa toivottavaa.

Pikku Papun Orkesteri johdattelee kuulijansa Liisa Kallion luoman Pikku Papu -hahmon musiikilliseen maailmaan. Orkesterissa soittavat Maiju Kopra, Heli Kajo, Antti Kokkola, Sampo Sundström, Reetta Kuisma ja Sannis Sundström. He ovat Sibelius-Akatemian lastenmusiikkikurssilla vuonna 2012 toisensa kohdannut iloinen ja värikäs joukko ammattitaitoisia muusikoita.

Pikku Papu, kekseliäs kilpikonna, seikkailee laulujen lisäksi Liisa Kallion kuvakirjoissa. Pikku Papun laulut -levy julkaistiin yhdessä samannimisen kirjan kanssa (Tammi, 2012). Soili Perkiö sävelsi kirjan runot lauluiksi. Niiden sovituksista vastasi Pikku Papun Orkesteri. Varhaisiän musiikinopettajat, VaMo ry, valitsi levyn Vuoden lastenlevyksi 2012. Pikku Papun laulut ovat tulleet monille tutuiksi myös Yle TV2:n Pikku Kakkosesta ja Musarullaa-konserttisarjasta.

Esityksen kesto on noin 45 minuuttia eikä siinä ole väliaikaa.

Pikku Papun Orkesteri
Ke 5.2. klo 18.30
Liput alk. 16/13 €, 2+2 perhekimppa 50 €

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste