Pikkutonttu kiikaroi lasten joulukonsertissa Kangasala-talossa

Satu Sopanen ja Tuttiorkesteri esiintyvät Pikkutonttu kiikaroi -konsertissa Kangasala-talossa lauantaina 12.12.2020. Joulupukki on unohtanut, mitä lauluja joulun alla lauletaan, ja kaipaa viisaita neuvoja lapsilta, joilta tehtävä kyllä onnistuu.
Satu Sopasen ja Tuttiorkesterin musiikilliset tarinat ja leikit virittävät koko perheen joulumielelle Kangasala-talossa 12.12.2020.

Satu Sopanen ja Tuttiorkesteri. Kuva: Ville Paul Paasimaa

Hajamieliselle Joulupukille pitää laatia lista joulun ja talven hittikappaleista. Tontut lähtevät salaiselle tiedusteluretkelle ottamaan selvää siitä, mitä lapset joulun alla laulavat. Konserttielämys tempaa mukaansa niin pienet kuin isommatkin kuulijat.

Satu Sopasen ja Tuttiorkesterin tavaramerkkeinä ovat lumoavat musiikilliset tarinat sekä yhdessä laulamisen ja leikkimisen riemu. Jo yli kolmekymmentä vuotta lapsia laulattanut yhtye jatkaa suomalaisen lastenmusiikin kärkiesiintyjien joukossa. Musiikin moniosaajat ja lastenlaulattamisen ammattilaiset ovat tuttuja niin Pikku Kakkosesta kuin konserttiareenoilta ympäri Suomen. Emma-palkitun yhtyeen ohjelmistoon kuuluu kymmeniä klassikoiksikin muodostuneita kappaleita ja perinteisiä lastenlauluja.

Pikkutontun oli tarkoitus kiikaroida kahdessa konsertissa samana päivänä, mutta konsertit yhdistettiin. Peruutettuun kello 13:n konserttiin ostetut liput käyvät sellaisinaan konserttiin kello 15.

Esitys sopii kaikenikäisille. Esityksessä ei ole väliaikaa.

Kangasala-salissa istutaan numeroimattomilla paikoilla väljästi ja turvavälit huomioiden, suosituksemme mukaan myös maski kasvoilla. Vierailun turvallisuuteen kiinnitetään erityistä huomiota. Ohjeistusta saapumisesta Kangasala-salin tilaisuuksiin löydät täältä ›

Kangasala-talon koronaturva tekee lippujen ostamisesta ennakkoon myös taloudellisesti turvallista. Käytössämme on joustavat lipunmyyntiehdot vuoden loppuun asti. Lue lisää täältä.

Satu Sopanen ja Tuttiorkesteri: Pikkutonttu kiikaroi
La 12.12.2020 klo 15. Liput alk. 14/47 €

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste