RNO Tango solistinaan Kyösti Mäkimattila iltapäiväkonsertissa Kangasala-talossa

Sunnuntai-iltapäivänä 20.9. Kangasala-salin lavalla kuullaan big band -musiikkia. Riku Niemi Orchestran tangopainotteisessa konsertissa laulaa solistina komeaääninen Kyösti Mäkimattila. Kangasala-taloon mahtuu koronarajoitusten vuoksi vain 110 kuulijaa.
RNO Tango solistinaan Kyösti Mäkimattila iltapäiväkonsertissa Kangasala-talossa 20.9.2020.

Riku Niemi Orchestra (RNO) on vuonna 2005 perustettu rytmimusiikin ammattiorkesteri. Sen 25-henkisen orkesterikokoonpanon muodostavat big band ja jousisoitinryhmä. RNO esiintyy myös solistiorkesteri- ja kamarikokoonpanoina.

RNO on koko Suomen orkesteri. Sen kotipaikka on Helsinki, mutta orkesteri konsertoi säännöllisesti eri puolilla maata. RNO on esiintynyt aiemminkin Kangasalla ja toivotamme heidät lämpimästi tervetulleiksi takaisin.

Tällä kertaa ohjelmisto on tangopainotteista ja orkesterin solistina tangokuningas vuodelta 2013. Komeaääninen Kyösti Mäkimattila on laulaja, pitkän linjan muusikko ja musiikintekijä. Kyöstin kynä on terävä myös kirjallisissa töissä ja hän saattaakin yllättää konserttiyleisön runoillaan.

RNO:n monipuolinen ohjelmisto koostuu viihde- ja rytmimusiikin kotimaisten ja kansainvälisten klassikoiden lisäksi rohkeista poiminnoista musiikin eri tyylisuunnista. RNO myös tilaa teoksia kotimaisilta rytmimusiikin säveltäjiltä ja sovittajilta.

Ennakkotiedosta poiketen konsertissa on käytössä numeroimattomat paikat. Henkilökunta ohjaa yleisön saliin turvavälit huomioiden. Yleisön turvallisuuden vuoksi paikkamäärä on rajoitettu 110 henkilöön. Lippuja on vielä jonkin verran saatavilla.

Koronaturva helpottaa lippujen ostamista ennakkoon

Kangasala-talo on ottanut käyttöön joustavat lipunmyyntiehdot koronaepidemian vuoksi. Yleisöä kehotetaan jäämään kotiin vähäisenkin hengitystieinfektio-oireen ilmaantuessa. Jotta lippujen ostaminen ennakkoon olisi myös taloudellisesti turvallista, Kangasala-talo on lisännyt lipunmyyntiehtoihin koronaturvan, joka on alkuun voimassa 30.10.2020 saakka. Jos asiakas saa hengitystieinfektion oireita ja tapahtumaan osallistuminen estyy sen vuoksi, on asiakkaalla oikeus saada hyvitys käyttämättä jääneestä lipusta, kunhan ilmoittaa sairastumisestaan ennen tapahtuman alkua Kangasala-talon lipunmyyntiin.

RNO Tango solistinaan Kyösti Mäkimattila
Su 20.9. klo 15. Liput alk. 28/25 €
Anniskelukatsomo K-18
Esityksessä on väliaika.
Tuotanto: Kangasala-talo ja A Duuri Oy

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste