Saapuminen Kangasala-taloon – huomioithan turvallisuuden

Kangasala-talossa vierailun turvallisuuteen kiinnitetään erityistä huomiota. Kangasala-salin kapasiteetti on syyskuussa rajattu ja lokakuun loppuun asti voimassa on koronaturva eli joustavat lipunmyyntiehdot.
Kangasala-talo

Kuva: Laura Vanzo

Me Kangasala-talossa teemme kaikkemme, että vieraileminen talossa on turvallista. Henkilökuntamme opastaa ja huolehtii, mutta muistathan turvavälit!

Tulethan taloon vain oireettomana. Lokakuun loppuun asti voimassa on koronaturva eli joustavat lipunmyyntiehdot. Jos sairastut, ilmoita siitä meille puhelimitse tai sähköpostilla ennen tapahtumaa, ja voit hakea lippuhyvityksen ennakkoon ostamistasi lipuista Kangasala-talon lipunmyynnistä 10 päivän kuluessa tapahtumasta.

Käytä käsidesiä taloon tullessasi, sitä on tarjolla useassa paikassa. Myytävänä on myös maskeja 1 €/kpl. Salin ovet avataan 20 minuuttia ennen esityksen alkua. Jonojen välttämiseksi saliin mennään ja sieltä poistutaan toisen kerroksen yläovista (alaovi varattu liikuntarajoitteisille). Voit halutessasi ottaa takin mukaan saliin tai jättää sen naulakkoon. Jätäthän sateenvarjon naulakkoon.

Kangasala-salin kapasiteetti on rajattu syyskuun loppuun asti. Esityksiin myydään korkeintaan 150 lippua, jotta seurueiden väliin voidaan jättää vähintään yksi tyhjä paikka. Ennakkoon ostettujen lippujen paikkanumerot eivät päde, vaan henkilökunta ohjaa yleisön saliin turvavälit huomioiden. Saman seurueen jäsenet voivat toki istua yhdessä.

Talosta voi poistua pääoven lisäksi myös kirjastonpuoleisesta sivuovesta esitysten jälkeisen ruuhkan välttämiseksi. Pidetään väliä ja annetaan tilaa – ja pysytään terveinä!

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste