Sävelet ihollani -konsertti striimataan 9.3. Kangasala-talosta

Tämän hetken kansainvälisesti tunnetuimman suomalaisen huilistin Sami Junnosen ja pianisti Tuomas Turriagon konsertti Sävelet ihollani striimataan suorana Kangasala-salista tiistaina 9.3.2021 kello 19.00. Ohjelmassa on klassista musiikkia neljältä suurelta säveltäjältä. Linkki maksuttomaan konserttiin tulee Kangasala-talon sivuille. Konsertista jää myös tallenne katsottavaksi myöhemmin.
Sävelet ihollani 9.3.2021 klo 19

Tuomas Turriago, kuva: Nea Ilmevalta ja Sami Junnonen, kuva: Teemu Källi

Kangasala-talo siirsi Sävelet ihollani -konsertin verkkoon ja tarjoaa sen maksutta yleisölle. Hienoa konserttia ei haluttu peruuttaa, vaikka rajoitukset kiristyivät. Konserttia pääsee seuraamaan suorana lähetyksenä linkistä, joka julkaistaan Kangasala-talon verkkosivuilla.

Draamat kertovat tarinoita rakkaudesta ja kuolemasta. Niiden ilmaisuvoima musiikissa on ainutlaatuinen: inspiroiva, lohduttava, muistoja herättävä ja tunteita käsittelevä. Sävelet värähtelevät ihollamme ja laajentavat tajuntaamme.

Sävelet ihollani -konsertissa kuullaan Wolfgang Amadeus Mozartin, Franz Schubertin, Robert Schumannin ja Richard Straussin musiikkia.

Sami Junnonen on ikäpolvensa ainoa kansainvälisen solistiuran luonut suomalainen huilutaiteilija, jonka keskeisimpiin kiinnostuksen kohteisiin lukeutuu musiikkifilosofia. Hänen pitkäaikainen duopartnerinsa Tuomas Turriago on musiikin renessanssitaituri, jonka monipuolisuus ulottuu pianonsoitosta säveltämiseen ja orkesterinjohtoon. Tämän huippuduon soitosta välittyy aina vahva kutsumus, luovuus ja tinkimättömyys.

Sävelet ihollani
Sami Junnonen, huilu ja Tuomas Turriago, piano
ti 9.3.2021 klo 19 live stream
Linkki konserttiin tulee Kangasala-talon sivuille. Konsertin tallenteen pääsee katsomaan myöhemmin samasta linkistä.

Konsertin tapahtumasivu Kangasala-talon verkkosivuilla.

Kuvia näistä linkeistä:

Sami Junnonen, kuva Teemu Källi

Tuomas Turriago, kuva Nea Ilmevalta

Sävelet ihollani

Lisätietoja:

Irmeli Jokilampi
viestintä- ja markkinointipäällikkö, Kangasala-talo Oy
p. 050 300 1391
irmeli.jokilampi@kangasala-talo.fi

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste