Sellisti Marko Ylönen, pianisti Risto Lauriala ja klassikot Kangasala-talossa

Syksyn klassisen musiikin konserttien sarja saa jatkoa Kangasala-talossa keskiviikkona 23.9.2020. Sellisti Marko Ylösen ja pianisti Risto Laurialan konsertissa soivat todelliset klassikot: Bach, Beethoven, Debussy ja Šostakovitš. Luvassa on nautinnollinen konsertti sello- ja pianomusiikin ystäville.

Sellisti Marko Ylönen ja pianisti Risto Lauriala Kangasala-talossa ke 23.9.2020 klo 19.

Sellisti Marko Ylönen on esiintynyt solistina ja kamarimuusikkona useissa Euroopan maissa, Australiassa, Uudessa Seelannissa, Japanissa ja Yhdysvalloissa. Klassisen kantaohjelmiston lisäksi hän on esittänyt aktiivisesti nykymusiikkia. Ylösellä on läheinen suhde kamarimusiikkiin, jota hän on soittanut eri kokoonpanoissa monien Suomen ja maailman eturivin muusikoiden kanssa.

Pianisti Risto Lauriala on esiintynyt Suomessa lähes kaikkien sinfoniaorkestereiden solistina. Lisäksi hänellä on ollut esiintymisiä omin konsertein, solistina, kamarimuusikkona ja liedpianistina kotimaassa ja ulkomailla.

Molemmat ovat myös opettaneet Sibelius-Akatemiassa ja tehneet lukuisia levytyksiä.

Konsertin ohjelmassa kuullaan seuraavat teokset:

J. S. Bach: Gambasonaatti nro 2 D-duuri BWV 1028

L. Beethoven: Muunnelmia Mozartin “Taikahuilu”-oopperan teemasta Wo O 46

C. Debussy: Sonaatti sellolle ja pianolle

D. Šostakovitš: Sonaatti sellolle ja pianolle d-molli op.40

Ennakkoon ostettujen lippujen paikkanumerointi ei päde, sillä koronarajoitusten vuoksi katsojamäärä on rajoitettu 110 henkilöön ja henkilökunta ohjaa yleisön saliin turvavälit huomioiden.

Koronaturva helpottaa lippujen ostamista ennakkoon

Kangasala-talo on ottanut käyttöön joustavat lipunmyyntiehdot koronaepidemian vuoksi. Yleisöä kehotetaan jäämään kotiin vähäisenkin hengitystieinfektio-oireen ilmaantuessa. Jotta lippujen ostaminen ennakkoon olisi myös taloudellisesti turvallista, Kangasala-talo on lisännyt lipunmyyntiehtoihin koronaturvan, joka on alkuun voimassa 30.10.2020 saakka. Jos asiakas saa hengitystieinfektion oireita ja tapahtumaan osallistuminen estyy sen vuoksi, on asiakkaalla oikeus saada hyvitys käyttämättä jääneestä lipusta, kunhan ilmoittaa sairastumisestaan ennen tapahtuman alkua Kangasala-talon lipunmyyntiin.

Marko Ylönen, sello, ja Risto Lauriala, piano
Ke 23.9. klo 19. Liput alk. 23/20/6 €
Tuotanto: Kangasala-talo

Lisätietoja:

Irmeli Jokilampi
viestintä- ja markkinointipäällikkö, Kangasala-talo Oy
p. 050 300 1391
irmeli.jokilampi@kangasala-talo.fi

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste