Seminola 50-luvun tunnelmissa Kangasala-talossa

Tamperelais-kangasalalainen vintage-orkesteri Seminola on tänä syksynä 1950-luvun hilpeissä tunnelmissa Kangasala-talon konsertissaan. Hyväntuulinen musiikki vie ajatukset pois arjesta ja menneisiin aikoihin. Seminolan musiikki kuulostaa aidolta, koska kokoonpano ja soittimetkin ovat aitoja aikakautensa tuotteita.
Rillumarein, eksoottisten rytmien ja jazziskelmän vuosikymmen, 1950-luku, on Seminola-orkesterin teemana Kangasala-talon konsertissa marraskuussa 2020.

Seminola-orkesteri

Rillumarein, eksoottisten rytmien ja jazziskelmän vuosikymmen, 1950-luku, on Seminola-orkesterin teemana syksyn konsertissa. Kuten tuolloinkin, myös nyt lähdetään koettelemusten jälkeen uuteen nousuun iloisen ja kaihoisan musiikin siivittämänä, orkesteri lupaa.

Tamperelais-kangasalalainen Seminola soittaa vanhaa tanssimusiikkia aidon nostalgisella otteella. Sovitukset ovat alkuperäisiä ja soitinkokoonpano vanhan ajan hengen mukainen. Laulusolisteina toimivat Markku Huhtala ja Rainer Viitala, kuuluttajana Marko Tikka. Tunnelma on Seminolan tapaan tuttu ja tenhoava.

Kangasala-salissa istutaan numeroimattomilla paikoilla väljästi ja turvavälit huomioiden, suosituksemme mukaan myös maski kasvoilla. Vierailun turvallisuuteen kiinnitetään erityistä huomiota. Ohjeistusta saapumisesta Kangasala-salin tilaisuuksiin löydät täältä ›

Kangasala-talon koronaturva tekee lippujen ostamisesta ennakkoon myös taloudellisesti turvallista. Käytössämme on joustavat lipunmyyntiehdot vuoden loppuun asti. Lue lisää täältä.

Me tulemme taas! –
Seminola-orkesteri 1950-luvun tunnelmissa
Ke 4.11.2020 klo 19. Liput alk. 22/20 €

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste