Seminola pahastuttaa ja hymyilyttää Kangasala-talossa

Menneen maailman tyyliin schlaagereita soittava Seminola-orkesteri esittää konsertissaan aikoinaan kyseenalaiseksi ja jopa kielletyksi tuomittua musiikkia keskiviikkona 3.11.2021 kello 19 Kangasala-talossa. Tämän päivän ihmistä nämä tuttuihin sävelmiin tehdyt uskaliaat sanoitukset eivät ehkä enää saa punastumaan. Sen sijaan saattaa hymyilyttää.

Seminola-orkesteri

Iskelmämusiikki on aika ajoin ollut 1900-luvulla eri puolilla maapalloa rajoitettua, tuomittua ja jopa kiellettyä. Niin diktaattorit, moraalia ja omia arvojaan puolustavat kansalaiset, erilaiset järjestöt kuin oma Yleisradiommekin ovat 1900-luvulla rajoittaneet musiikkinautintoja. Tänäkin päivänä suhtaudutaan osaan 1900-luvun alun hilpeästä musiikista kriittisesti.

Seminola soittaa konsertissaan kyseenalaiseksi ja jopa kielletyksi tuomittua musiikkia meiltä ja muualta. Mikä hauskinta, melkein kaikki kappaleet ovat tunnettuja ikivihreitä, joten konsertista muodostunee sekä nautinnollinen että tuohduttava kokemus. Jokainen musiikkiesitys myös taustoitetaan asianmukaisesti.

Seminola on vuodesta 1999 alkaen esiintynyt tamperelainen vintageorkesteri. Sen juuret johtavat vuosiin 1927–1939, jolloin Tampereella ja sittemmin Kotkassa toimi alkuperäinen Seminola. Uusi Seminola esittää alkuperäissovituksin 1900-luvun alkupuoliskon koti- ja ulkomaisia schlaagereita.

Liput myydään paikkanumeroimattomina. Kangasala-salin tapahtumissa on maskisuositus ja Kangasala-talo pyytää asiakkaita huolehtimaan käsi- ja yskimishygieniasta.

Tapahtumiin voi tulla vain oireettomana. Jos asiakas sairastuu, Kangasala-talon koronaturva takaa sen, että hän saa rahat takaisin omasta ja yhden seuralaisensa lipusta, kunhan ilmoittaa asiasta ennen tapahtumaa Kangasala-talon asiakaspalveluun.

Seminola: Pitäisikö pahastua eli kiellettyjä helmiä
Ke 3.11. klo19. Liput alk. 22/20 €

Esitys on anniskelukatsomon vuoksi kielletty alle 18-vuotiailta.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste