Sinatran musiikki soi Kangasala-talossa syyskuussa, HT Combon solistina Mikael Konttinen

Frank Sinatran musiikki koskettaa ihmisiä edelleen. Kangasala-taloon saadaan tuulahdus New Yorkin kultaisilta vuosikymmeniltä, kun sitä tulkitsevat Mikael Konttinen ja Martin Söderbacka HT Combon säestyksellä keskiviikkona 21.9.2022 kello 19.

Frank Sinatran hittien siivittämä tähtikonsertti on yksi Kangasala-talon syyskauden suosituimmista tapahtumista, joten liput kannattaa varata ajoissa. Laulusolisti Mikael Konttinen odottaa jännittyneen innostuneesti ensimmäistä esiintymistään Kangasala-talon yleisölle, kertoo HT Combo -bändin luotsaaja Hannu Timmerbacka.

– Mikael on erinomainen Sinatra-tulkitsija, mutta myös erittäin mukaansatempaava juontaja, kuten olemme hänen lukuisista tv-esiintymisistään voineet havaita. Myös konsertin toinen laulusolisti ja kitaristi Martin Söderbacka odottaa ensimmäistä astumistaan Kangasala-talon lavalle innostuneena. Bändin muusikoista monet tunnustavat fanittavansa Sinatra-kauden musiikkia ja ovat siitä suorastaan ylpeitä, valottaa Timmerbacka.

Frank Sinatra oli oman aikakautensa ylivertainen laulujen tulkitsija. Hänen poikkeuksellinen kykynsä luoda lauluihin juuri oikea tunnelma nosti useita sävellyksiä listahiteiksi ja säveltäjiä sekä orkestereita suuren yleisön tietoisuuteen.

Konsertissa Mikael Konttinen kertoo esittämiensä laulujen taustoista ja Frank Sinatran värikkäästä ja vaiherikkaasta elämästä.

Kitaristi laulaja Martin Söderbacka edustaa viihdemaailman nuorempaa polvea. Jazz-piireissä hänen hienostuneen taitavaa kitaransoittoaan arvostetaan korkealle. Söderbackasta on kuoriutunut myös erinomaisen persoonallinen laulujen tulkitsija.

Konsertissa kuullaan Sinatran hittejä sykähdyttävinä sooloina HT Combo mini Big Bandin säestyksellä. Luvassa ovat muiden muassa klassikot Strangers in the Night, My Way, New York New York, Over the Rainbow, Mack the Knife, Fly Me To The Moon ja All The Way.

Frank Sinatran hittien siivittämä tähtikonsertti
ke 21.9.2022 klo 19, liput alk. 28/25 €

Konsertti Kangasala-talon verkkosivuilla ›

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste