SuomiLOVEsta tutun Osmo Ikonen energistä musiikkia Kangasala-talossa

Osmo Ikosen lämmin ja tunnistettava laulusoundi on koskettanut niin kotoisen SuomiLOVEn katsojia kuin Sunrise Avenuen faneja eri puolilla maailmaa. Heinäkuussa Yhden miehen armeija -albuminsa julkaissut karismaattinen artisti esiintyy Kangasala-salissa perjantaina 3.9.2021.
SuomiLOVEsta tutun Osmo Ikosen energistä musiikkia Kangasala-talossa 3.9.2021.

Osmo Ikonen, kuva: Atte Malaska

Energinen esiintyjä, monilahjakkuus Osmo Ikonen tunnetaan parhaiten Sunrise Avenuen kosketinsoittajana sekä laulajana ja muusikkona SuomiLOVE-ohjelmasarjassa. Hän on myös sovittanut monet sarjassa kuullut esitykset suomalaisten eniten rakastamista musiikkikappaleista. Ikosen käsissä soivat useat soittimet bassosta selloon.

Osmo Ikoselle musiikki on virtaa ja siihen virtaan sukeltamista. Laulaja/lauluntekijä/multi-instrumentalisti ja musiikkituottaja julkaisi heinäkuussa uuden albuminsa “Yhden miehen armeija“. Keväällä siltä julkaistiin single ”Leikitään et rakkaus ei voi kuolla”. Uutta musiikkia kuullaan myös Kangasala-talon konsertissa.

Ikosen debyyttialbuminsa ”Stories From Within” julkaistiin vuonna 2008, toinen albumi ”Heaven Or Hell Is Just State Of Mind” puolestaan vuonna 2010 . Vuonna 2015 ilmestyi hänen viimeisin englanninkielinen EP:nsä ”Let it out”. Sittemmin artisti on keskittynyt suomenkieliseen tuotantoon.

Kokoonpano:
Osmo Ikonen – Laulu, koskettimet, kitara
Mikko Kaakkuriniemi – Rummut
Riku Karvonen – Kitara
Heikki Laine – Basso

Esityksen kesto on n. 1 tunti ja 10 minuuttia, eikä siinä ole väliaikaa.

Konsertti Kangasala-talon verkkosivuilla ›

Lisätietoja:

Irmeli Jokilampi
viestintä- ja markkinointipäällikkö, Kangasala-talo Oy
p. 050 300 1391
irmeli.jokilampi@kangasala-talo.fi

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste