Susi ulvoo ja muita eläinten ääniä Lasten lauantaissa 27.4.

Tervetuloa kevään viimeiseen Lasten lauantaihin 27.4.2019. Teemana ovat eläimet ja eläinten äänet. Päivä alkaa klo 10 lasten omalla kierroksella Samuli Heimosen näyttelyyn, jossa esillä värikkäitä susi- ja koiramaalauksia. Museolehtorin ohjaama kierros on maksuton. Klo 11 Musiikkisatu Hiljainen puu ja soivat metsän otukset -musiikkisatu ihastuttaa Kangasala-salissa. Liput Lasten lauantain osallistujille 5 € / kpl.

Lasten omalla kierroksella klo 10 taidemuseoon nähdään kuvataiteilija Samuli Heimosen värikkäitä, mosaiikkimaisesti maalattuja susi- ja koiramaalauksia Monesta yksi -näyttelyssä. Museolehtorin vetämällä kierroksella katsellaan teoksia ja pohditaan yhdessä eläinten ääniä, sekä sitä miten maalaukset ovat syntyneet.

Omatoimisesti näyttelyyn pääsee tutustumaan koko päivän ajan. Taidemuseoon on vapaa pääsy lapsilta ja heidän mukanaan tulevilta aikuisilta.

Musiikkisatu Hiljainen puu ja soivan metsän otukset klo 11muuttaa Kangasala-salin soivaksi taikametsäksi. Musiikkisatua kuljettaa eteenpäin irlantilainen musiikki ja lapset näkevät ja kuulevat uusia soittimia. Leikin ja laulujen kautta opitaan englanninkielisiä sanoja.

Esityksen on luonut irlantilainen musiikkikasvatuksen tohtori, FT Thomas Johnston ja suomeksi kääntänyt Noora Karjalainen. Heidän lisäkseen esiintyjänä on Maija Koskenalusta. Esitys kuuluu Kangasalla 25.–27.4. järjestettävän Kangasala Irish Festivalin – The Spring Gathering -festivaalin ohjelmistoon.

Lasten lauantai: Susi ulvoo ja muita eläinten ääniä  la 27.4.2019 

Klo 10 Lasten oma kierros Samuli Heimosen näyttelyssä
Vapaa pääsy lapsille ja heidän kanssaan tuleville aikuisille.

Klo 11 Hiljainen puu ja soivan metsän otukset Kangasala-salissa
Liput Lasten lauantain osallistujille 5 € / henkilö.

Lasten lauantai järjestetään Kangasala-talossa ja Kimmo Pyykkö -taidemuseossa huhtikuussa 2019.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste