Sydänviikon iloinen perhetapahtuma Kangasala-talossa

Sydänviikon perhetapahtuma on Kangasalan Seudun Sydänyhdistyksen järjestämä iloinen ilta Kangasala-talossa tiistaina 10.5.2022 klo 16.30 - 19 kahvi- ja mehutarjoiluineen. Kangasala-salissa esiintyvät Nukketeatteri Hupilainen, Kangasalan Pikkupelimannit sekä Heikki Mäenpää & Ystävät.
Sydänviikon perhetapahtuma Kangasala-talossa 10.5.2022.

Nukketeatteri Hupilainen

Sydänviikon teemana on tänä vuonna Iloa ruuasta. Kangasalan Seudun Sydänyhdistys järjestää iloisen koko perheen tapahtuman ja kutsuu perheitä viettämään mukavaa tiistai-iltaa Kangasala-talossa.

Kangasala-salissa ohjelma alkaa puolen tunnin musiikkituokiolla. Heikki Mäenpää & Ystävät esiintyvät teemanaan Lauluja ja leikkejä vauvasta vaariin.

Sen jälkeen noin tunnin kestävässä ohjelmassa esiintyvät Nukketeatteri Hupilainen ja Kangasalan Pikkupelimannit. Ilta päättyy kahvi- ja mehuhetkeen aulatiloissa. Tarjolla on myös Sydänyhdistyksen jakamaa Sydänviikon materiaalia.

Nukketeatteri Hupilainen esittää näytelmän Timoteus-karhun keväinen seikkailu. Pikkukarhu Timoteus rakastaa omaa kotimetsäänsä ja erityisesti lintuja. Eräänä päivänä pikkukarhu löytää hylätyn, sinisen munan ja hän haluaa pitää siitä huolta. Mutta voiko karhu hautoa munaa? Siitä ovat metsänasukkaat eri mieltä. Kaiken lisäksi rouva Kettunen on myös kiinnostunut erikoisesta sinisestä munasta, mutta ei todellakaan hautomismielessä. Mitä ihmettä lopulta siitä kuoriutukaan?

Esityksen teemana on luonnon monimuotoisuuden kunnioittaminen sekä se, että joskus asioita on hyvä tehdä aivan uudella tavalla. Esityksen puiset nuket ovat pöytäteatterinukkeja. Esityksessä käytetään myös varjoteatteria. Timoteuksen keväinen metsä on tietysti myös täynnä linnunlaulua ja kaunista esitystä kuvittavaa musiikkia.

Esityksen on ohjannut Aneta Gluch-Kluzcnik, lavastuksesta ja nukeista vastaa Mateusz Mirowski. Musiikin on tehnyt Kristiina Tanhua-Laiho. Esitys sopii yli 4-vuotiaille ja kestää 40 minuuttia.

Kangasalan Pikkupelimannit esittävät suomalaista ja vähän ulkomaistakin kansanmusiikkia, sekä lastenlauluja johtajanaan Leenamaija Raukola.

Esityksen kesto on n. 2 tuntia 30 minuuttia ja siinä ei ole väliaikaa. Esityksen lipuissa ei ole paikkanumerointia.

Tuotanto: Kangasalan Seudun Sydänyhdistys ry

Tapahtumiin voi tulla vain oireettomana. Jos asiakas sairastuu, Kangasala-talon koronaturva takaa sen, että hän saa rahat takaisin omasta ja yhden seuralaisensa lipusta, kunhan ilmoittaa asiasta ennen tapahtumaa Kangasala-talon asiakaspalveluun.

Sydänviikon perhetapahtuma
Ti 10.5.2022 klo 16.30, liput alk. 10 €/perhe

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste