Sylvi ja huru-ukot on Eeva Elorannan juhlanäytös Kangasala-talossa

Kansansuosikki, maalaislääkärinä tunnettu Tapani Kiminkinen on mukana teatterin lavalla Kangasala-talossa 4.9.2020 esitettävässä näytelmässä Sylvi ja huru-ukot. Jännitystä, romantiikkaa ja huumoria lupaava vanhainkotikomedia juhlistaa Eeva Elorannan 45-vuotista taiteilijauraa.
Sylvi ja huru-ukot -musiikkikomedia korvaa keväältä siirtyneen

Sylvi ja huru-ukot. Kauko (Sakari Kautto), Sylvi (Eeva Eloranta) ja Eero (Lasse Tenhunen). Kuva: Proevents

Harmaahapsien pelikenttä pölisee, kun papparaiset Eero ja Kauko ottavat mittaa toisistaan. Soppaa maustaa kerkeäkielinen Sylvi naisen viekkaudella – ja vähän sydämelläkin. Musiikkinumeroina soivat menneiden vuosien hitit.

Komediassa on mukana myös suosittu ja huumorin kukkaa ahkerasti viljelevä Maalaislääkäri Tapani Kiminkinen, joka huipentaa esityksen terveysaiheisella show´llaan.

Helena Anttosen käsikirjoittaman näytelmän rooleissa nähdään Eeva Eloranta, Sakari Kautto ja Lasse Tenhunen sekä vierailijana Tapani Kiminkinen.

Sylvi ja huru-ukot
Pe 4.9.2020 klo 19
Liput alk. 28/26/21,50 €, ryhmät 25 €
Tuotanto: Teatterituotannot.fi

Maalaislääkäri Tapani Kiminkisen kuva tästä linkistä ›

Lisätietoja:

Irmeli Jokilampi
viestintä- ja markkinointipäällikkö, Kangasala-talo Oy
p. 050 300 1391
irmeli.jokilampi@kangasala-talo.fi

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste