Syyskuussa sata henkeä saliin ja kanta-asiakkuus käyttöön Kangasala-talossa

Kangasala-talo käynnistää kanta-asiakasohjelmansa keskiviikkona 1.9.2021. Usein käyville luvataan mukavia etuja sekä Kangasala-talon lipunmyynnissä että Kulttuuriravintola Jalmarissa. Syyskuussa myös Kangasala-salin käytössä oleva kapasiteetti kasvaa aluehallintoviranomaisen perjantaisen päätöksen mukaisesti. Tapahtumiin voidaan ottaa syyskuussa sadan hengen yleisö turvavälein.

Kulttuurinkuluttajat voivat syyskuun alusta lähtien liittyä Kangasala-talon kanta-asiakkaiksi. Kanta-asiakas saa Kangasala-talon henkilökohtaisen kanta-asiakaskortin, joka on voimassa kaksi vuotta ensimmäisestä leimasta. Leiman saa ostaessaan yli 15 euron arvoisen tapahtumalipun (enintään 2 leimaa/tilaisuus).

Täysi kymmenen leiman kortti on 20 euron arvoinen. Sen voi vaihtaa Kangasala-talon 20 euron lahjakorttiin tai käyttää sen Kulttuuriravintola Jalmarissa.

Kanta-asiakasetuihin kuuluvat myös lipputarjoukset tulevan kauden lipunmyynnin avauksen yhteydessä, kanta-asiakastilaisuudet ja kausiesitteen postittaminen kotiin sitä haluaville.

Kulttuuriravintola Jalmari tarjoaa vaihtuvia kanta-asiakasetuja kanta-asiakaskorttia näyttämällä. Jalmarin edut kanta-asiakas saa jatkuvasti, leimojen määrästä riippumatta. Syyskuussa Jalmarin ensimmäiset kanta-asiakastarjoukset ovat kahvi ja päivän pulla 3 € tai pullo talon puna- tai valkoviiniä 25 €. Keskiviikkona 1.9. Jalmari tarjoaa pullakahvit kaikille lounasasiakkailleen syyskauden alkamisen kunniaksi.

Kanta-asiakaskortin voi hakea Kangasala-talon lipunmyynnistä. Lippu.fi-verkkokaupasta ostetuista lipuista leiman kanta-asiakaskorttiin saa narikassa konserttiin tullessa.

Kangasala-talon syksyn toinen iloinen uutinen on se, että syyskuussa noin 300-paikkaisen Kangasala-salin konsertteihin ja muihin tapahtumiin voidaan ottaa 60 hengen sijasta sata katsojaa. Turvavälit eivät poistu kokonaan, mutta kapenevat alle kahteen metriin. Esimerkiksi jo loppuunmyytyihin Osmo Ikosen ja Erja Lyytisen konsertteihin saatiin näin myyntiin 40 lippua lisää.

Tutustu Kangasala-talon kanta-asiakasetuihin täällä ›

Esiintyjäkuvia löydät kuvapankistamme ›

Lisätietoja:

Irmeli Jokilampi
viestintä- ja markkinointipäällikkö, Kangasala-talo Oy
p. 050 300 1391
irmeli.jokilampi@kangasala-talo.fi

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste