Taitava ja energinen Varusmiessoittokunta tulee Kangasala-taloon

Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan konsertti on täynnä nuorta energiaa ja maalailevaa, ohjelmallista progea – rock-bändien konserttimusiikkia. Varusmiessoittokunnan esitykset ovat taitavien muusikoiden vauhdikasta herkuttelua, joka vetää yleisön mukaan. ProG-konsertti koetaan Kangasala-talossa sunnuntaina 14.11.2021 klo 18.
Varusmiessoittokunta: ProG Kangasala-talossa 14.11.2021.

Kuva (rajattu): Lauri Heroja

Kangasala-talossa Varusmiessoittokunnan soittajat näyttävät osaamistaan yli 20-henkisessä kokoonpanossa taiturimaisen progressiivisen rockin tahtiin. Kappalevalikoima ulottuu 1970-luvulta nykypäivään.

Parolannummen Panssariprikaatissa sijaitseva Varusmiessoittokunta kouluttaa vuosittain noin sata nuorta muusikkoa, tapahtumatuottajaa ja viestintäosaajaa esiintymis- ja taistelutehtäviin. Energiasta, osaamisesta ja esiintymisen riemusta tunnettu soittokunta esiintyy kaikkialla Suomessa, niin konserttisaleissa kuin paraatikentilläkin.

Sotilasmusiikkialan aliupseerikurssille valitaan varusmiessoittajien parhaimmisto perehtymään omaan erikoisalaansa ja kokoonpanonsa johtamiseen. ProG-konsertissa esiintyy bändisoiton äänenjohtajalinja, joka sukeltaa astetta syvemmälle rock-musiikin maailmaan.

Liput myydään paikkanumeroimattomina. Kangasala-salin tapahtumissa on maskisuositus ja Kangasala-talo pyytää asiakkaita huolehtimaan käsi- ja yskimishygieniasta.

Tapahtumiin voi tulla vain oireettomana. Jos asiakas sairastuu, Kangasala-talon koronaturva takaa sen, että hän saa rahat takaisin omasta ja yhden seuralaisensa lipusta, kunhan ilmoittaa asiasta ennen tapahtumaa Kangasala-talon asiakaspalveluun.

Varusmiessoittokunta: ProG
Su 14.11. klo18. Liput alk. 20/15 €

Esityksen kesto on n. 1 t 30 min ja siinä ei ole väliaikaa.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste