Tampereen seudun Näkövammaiset ry on palkinnut Kangasala-talon Hyvän palvelun kunniakirjalla

Tampereen seudun Näkövammaiset ry on palkinnut Kangasala-talon Hyvän palvelun kunniakirjalla, ainoana kohteena Kangasalla tänä vuonna. Palkinto luovutettiin Kangasala-talolle Sokeiden viikolla keskiviikkona 16.11.2022.
Tampereen seudun Näkövammaiset ry on palkinnut Kangasala-talon Hyvän palvelun kunniakirjalla, ainoana kohteena Kangasalla tänä vuonna. Palkinto luovutettiin Kangasala-talolle Sokeiden viikolla keskiviikkona 16.11.2022.

Kuvassa kunniakirjaa on luovuttamassa Ritva Salonen Tampereen seurun Näkövamamiset ry:stä. Kunniakirjaa on vastaanottamassa ilahtunut Kimmo Pyykkö -taidemuseon intendentti Soila Kaipiainen. Kuvaajana Kangasala-talon tuottaja Tiia Ennala.

Ritva Salonen Tampereen seudun Näkövammaiset ry:stä kertoo, että Hyvän palvelun kunniakirjalla halutaan kiittää Kangasala-taloa esteettömien ja saavutettavien palveluiden hyvästä järjestämisestä.

”Kangasala-talossa on aina saatu hyvää palvelua ja avustusta. Talo on itse aktiivinen esteettömyyden ja saavutettavuuden huomioimisessa”, Salonen kiittelee.

Erityistä kiitosta Salonen antaa Kangasala-talon nettisivuista.

”Sivut ovat helposti ja selkeästi luettavissa näkövammaisten käyttämällä lukuohjelmalla”, Salonen sanoo.

Kangasala-talo, Kimmo Pyykkö -taidemuseo ja K-Kino ovat Vammaiskorttikohteita.

”Meille on todella tärkeää palvella parhaalla mahdollisella tavalla erityistä tukea tarvitsevia asiakkaitamme”, Kangasala-talon toimitusjohtaja Timo Kotilainen sanoo.

Myös opaskoirat ovat tervetulleita taloon, Kotilainen kertoo: ”Yhtään opaskoiraa ei ole vielä ollut vieraana. Odotamme, että pääsemme tarjoamaan raikasta vettä ja makupalan.”

Sokeiden viikko nostaa vuosittain esille näkövammaisille tärkeitä ja ajankohtaisia teemoja. Sokeiden viikkoa vietetään vuosittain marraskuussa.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste