Teemu Keskisarja kertoo Talvisodasta Kangasala-talossa

Historioitsija Teemu Keskisarja kertoo Suomen kohtalonhetkistä ja uusista Talvisotaa koskevista tutkimuksistaan Raaka tie Raatteeseen -esityksessä Kangasala-talossa torstaina 11.11.2021 klo 16. Kerrontaa siivittävät Juha Revon esittämät sota-ajan laulut.
Juha Repo siivittää historioitsija Teemu Keskisarjan Talvisota-aiheista kerrontaa teemaan sopivalla musiikillaan Kangasala-talossa 12.3.2021.

Teemu Keskisarja, kuva: Hanna Weselius

Teemu Keskisarja on historioitsija, jonka räväkkä tyyli kertoa menneistä tapahtumista ja ihmisistä on saanut suomalaiset kiinnostumaan historiasta uudella tavalla. Keskisarjan kutsumuksena on historian elävöittäminen ja menneiden ihmisten ymmärtäminen. Keskisarja on myös suosittu tv-kasvo ja Ilta-Sanomien pakinoitsija.

Kangasala-salissa Keskisarja esitelmöi teemanaan Raaka tie Raatteeseen. Maamme absoluuttiset kohtalonhetket käydään läpi Keskisarjan Talvisota-aiheisten tutkimusten valossa. Keskisarja on myös kirjoittanut kirjan aiheesta. Kirjoja on saatavana tilaisuuden yhteydessä.

Esitystä dramatisoi sotalauluilla Kannaksen poikien Juha Repo aseinaan laulu, kitara ja käyrätorvi. Esityksessä kuullaan muiden muassa laulut Elämää juoksuhaudoissa, Sillanpään marssilaulu, Äänisen aallot ja Raatteen tie. Teemu Keskisarja kertoo samalla myös laulujen syntyhistoriasta.

Kangasala-salin tapahtumissa on maskisuositus ja Kangasala-talo pyytää asiakkaita huolehtimaan käsi- ja yskimishygieniasta.

Tapahtumiin voi tulla vain oireettomana. Jos asiakas sairastuu, Kangasala-talon koronaturva takaa sen, että hän saa rahat takaisin omasta ja yhden seuralaisensa lipusta, kunhan ilmoittaa asiasta ennen tapahtumaa Kangasala-talon asiakaspalveluun.

Teemu Keskisarja ja Juha Repo: Raaka tie Raatteeseen
To 11.11. klo 16. Liput alk. 20 €

Esityksessä ei ole väliaikaa.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste