Teemu Keskisarja kertoo Viipurista, Mato ja Jore rokkaavat ja manserockmusikaali Viidestoista yö nähdään Kangasala-talossa

Liput loppunevat jälleen kesken, kun historioitsija Teemu Keskisarja saapuu Kangasala-taloon. Tällä kertaa aiheena on Viipuri. Mato Valtonen ja Jore Marjaranta rokkaavat bändinsä kanssa ja yleisö saa laulaa mukana. Juice Leskinen ja muut manserockin ikonit ja heidän musiikkinsa tuovat muistoja mieleen musikaalissa Viidestoista yö.
Teemu Keskisarja ja Juha Repo: Sellanen ol sodan ja rauhan Viipuri Kangasala-talossa 11.10.2022.

Teemu Keskisarja

Suomalaisten rakastama historioitsija Teemu Keskisarja, muusikko Juha Repo ja Kannaksen pojat nousevat tiistaina 11.10.2022 jo kello 16 Kangasala-salin lavalle teemanaan Sellanen ol sodan ja rauhan Viipuri. Heidän edellisellä vierailullaan Kangasala-talossa liput loppuivat kesken, joten liput kannattaa varata tai ostaa etukäteen. Keskisarja kertoo Viipurista, Repo ja Kannaksen pojat esittävät teemaan sopivaa musiikkia.

Juice Leskistä on pidetty suomalaisen rock-musiikin isähahmona ja manserockin luojana. Hän oli nerokas laulaja ja lauluntekijä, sanoittaja ja kirjailija, joka on laulanut itsensä omintakeisilla kappaleillaan kaikkien suomalaisten sydämiin. Suomen Musiikkiteatterin tuottamassa musikaalissa Viidestoista yö lauantain 15.10.2022 kahdessa esityksessä Juicea esittää muusikko Matti Mikkonen alias Matthau Mikojan, manserockari jo toisessa sukupolvessa. Juicen suurimpien klassikoiden lisäksi kuulemme Mikko Alatalon tuotantoa, manserockin parhaita paloja, unohtamatta Tuuliajolla -risteilyn hulvattomia yhtyeitä.

Suomalaisen rockin pioneereja ovat myös ”Cowboy–Twinsit” Mato Valtonen ja Jore Marjaranta. He halusivat perustaa bändin, jossa myös yleisö pääsee heti mukaan laulamaan tuttuja rock-klassikoita vuosikymmenten takaa. Leningrad Cowboys, Sleepy Sleepers, Albert Järvinen Band, Guitar Slingers ja Joren soolotuotanto luovat pohjan illan ohjelmistolle. Lisäksi mukaan mahtuu legendaarisia rock-biisejä monilta bändeiltä, joita herrat ovat esittäneet vuosien varrella eri kokoonpanoissa ja myös yhdessä. Monipuolinen Marjaranta on tänä syksynä ihastuttanut myös upeilla esityksillään Elämäni Biisi -sarjassa. Konsertti Mato Valtonen & Jore Marjaranta Band plays Rock´n´Roll perjantaina 14.10.2022 klo 19 on anniskelukatsomon vuoksi kielletty alle 18-vuotiailta.

Teemu Keskisarja, Juha Repo ja Kannaksen pojat: Sellanen ol sodan ja rauhan Viipuri
ti 11.10.2022 klo 16, liput alk. 25/23 €
Lue lisää verkkosivuiltamme ›

Mato Valtonen & Jore Marjaranta Band plays Rock´n´Roll
pe 14.10.2022 klo 19, liput alk. 25/23 €
Lue lisää verkkosivuiltamme ›

Viidestoista yö
la 15.10.2022 klo 14 ja klo 19, liput alk. 41,50/37,50/29,50 €
Lue lisää verkkosivuiltamme, klo 14 ja klo 19

Lisätietoja:

Irmeli Jokilampi
viestintä- ja markkinointipäällikkö, Kangasala-talo Oy
p. 050 300 1391
irmeli.jokilampi@kangasala-talo.fi

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste