The Eaglesin klassikot soivat Kangasala-talossa aidon 70’s-bändin taituroimana perjantaina

Legendaarisen The Eagles-yhtyeen tuotantoon keskittyvä EASY esittää alkuperäisiä Eagles-kappaleita 70-luvulta tähän päivään Kangasala-talossa pe 27.9.2019 klo 19.

– Luvassa on oikea hittiputki, sillä soitamme melkein läpi bändin koko tupla-albumin. Varmasti kukaan The Eaglesin musiikin ystävä ei tule pettymään, lupaa EASY-yhtyeen basisti Peter Kokljuschkin.

– Toisen puoliajan alussa kuullaan myös Linda Ronstadt -tribuutti Katri Silolahden tulkitsemana. The Eagles kun aloitti 70-luvun alussa hänen taustabändinään, Kokljuschkin jatkaa.

EASY The Eagles Tribute Band on aito 70´s-bändi, joka teki kesällä 2014 vahvan comebackin 33 vuotta kestäneen tauon jälkeen. Uransa alussa bändi esiintyi Musakatit-nimellä, joka vaihtui Suosikki-lehden lukijaäänestyksen myötä Easyksi. EASY soitti pääasiallisesti cover-biisejä, joista Eaglesin tuotanto oli keskeisintä.

Ennen pitkää taukoa EASY keikkaili ahkerasti lähes seitsemän vuoden ajan. Yhtye julkaisi useita sinkkuja ja yhden pitkäsoittoalbumin Easy (vinyyli LP+C-kasetti), joka sisälsi myös bändin omaa tuotantoa.

Nyt yhtyeessä soittavat kolme alkuperäisjäsentä, basisti Petteri Kokljuschkin, rumpali ja laulaja Sami Javne, sekä kitaristi ja laulaja Roni Kamras. Mukana kokoonpanossa on myös kaksi nuoremman polven huippumuusikkoa kitaristi Lauri “Lappe” Holopainen ja kitaristi Erno Laitinen.

Nimensä mukaisesti tämän päivän EASY The Eagles Tribute Band keskittyy legendaarisen Eagles-yhtyeen.

Konsertin aluksi nähdään dokumentti EASY-bändin vaiheista.

EASY The Eagles Tribute Band pe 27.9.2019 klo 19
Liput Kangasala-talolta 25/23 €, Lippu.fi alk. 27,50/25,50 € + toim.maksu

Mediakuva kansiossa: https://www.dropbox.com/sh/2h2nilhy9akfpof/AACDNyInMLFa4-RhEmsUWIyOa?dl=0

Lisätiedot:

Peter “Petteri” Kokljuschkin
p. 040 5565078

Laura Pekkala, viestintä- ja markkinointipäällikkö, Kangasala-talo Oy
p. 050 300 1391, laura.pekkala@kangasala-talo.fi

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

 

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste