Ti-Ti Nalle ystävineen tuo kesäriehan Kangasala-taloon

Lapset valtaavat 26.8.2020 Kangasala-talon, jonka syyskauden aloittaa Ti-Ti Nallen Kesärieha -konsertti. Riitta Korpela tuo Ti-Ti Nallen ystävineen viihdyttämään ja opettamaan lapsia pitkän koronatauon jälkeen iloisessa koko perheen tapahtumassa. Kevään konserttiin ostetut liput käyvät sellaisenaan.
Ti-Ti Nallen perhe, Riitta sekä Hirsimetsän kaverit tuovat kevätriehansa Kangasala-taloon toukokuussa 2020.

Ti-Ti Nallen Kesärieha -konsertti Kangasala-talossa 26.8.2020.

Ti-Ti Nallen perhe, Riitta sekä Hirsimetsän kaverit innostuvat kesäriehasta, missä kukaan ei jää yksin. Laulujen, tanssien ja mielenkiintoisen tarinan keskellä lapset pääsevät osallistumaan esitykseen ihan niin paljon kuin haluavat. Luvassa on riemukasta yhdessäoloa kaikenikäisille. Tunnin mittaisen konsertin jälkeen nallet vilkuttavat lapsille Kangasala-talon pihassa.

Konsertti siirtyi keväältä syksyyn, ja keväällä Ti-Ti Nallen Kevätrieha -konserttiin ostetut liput käyvät sellaisinaan tähän konserttiin.

Kangasala-talo on ottanut käyttöön joustavat lipunmyyntiehdot koronaepidemian vuoksi. Yleisöä kehotetaan jäämään kotiin vähäisenkin hengitystieinfektio-oireen ilmaantuessa. Jotta lippujen ostaminen ennakkoon olisi myös taloudellisesti turvallista, Kangasala-talo on lisännyt lipunmyyntiehtoihin koronaturvan, joka on alkuun voimassa 30.10.2020 saakka. Jos asiakas saa hengitystieinfektion oireita ja tapahtumaan osallistuminen estyy sen vuoksi, on asiakkaalla oikeus saada hyvitys käyttämättä jääneestä lipusta, kunhan ilmoittaa sairastumisestaan ennen tapahtuman alkua Kangasala-talon lipunmyyntiin.

Ti-Ti Nallen Kesärieha -konsertti
ke 26.8.2020 klo 18. Liput alk. 16/59 €.
Konsertin kesto 60 min, ei väliaikaa.
Tuotanto: Ti-Ti Tuotanto Oy

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste