Timo Lavikainen ja Pasi Karppi ovat Suomen Smith & Jones

Timo Lavikainen on yksi tämän hetken suosikkinäyttelijöistä. Lavikainen tulee Kangasalle yhdessä kollegansa Pasi Karpin kanssa. Mies miehelle on suomalainen näytelmäversio takavuosien brittikoomikoiden Lunta tupaan -sketsisarjasta. Mies miehelle -esitys nähdään Kangasala-talossa lauantaina 23.10.2021 kello 18.

Timo Lavikainen ja Pasi Karppi

Muistatteko kaksi miestä valkoisissa kauluspaidoissa keskustelemassa elämää suuremmista ja pienemmistä asioista brittihuumorin parhaiden perinteiden mukaan? Lunta tupaan, alkuperäiseltä nimeltään Smith & Jones, oli Mel Smithin ja Griff Rhys Jonesin sketsisarja.

Nyt kahden miehen kasvokkain käymiä keskusteluja päästään seuraamaan kotimaisena versiona Kangasala-salin lavalla. Lavikainen ja Karppi puhuvat muun muassa rahaongelmista, lastenkasvatuksesta, keski-iän kriisistä, unettomuudesta, seksistä, uskonnosta ja naisista. Kovin, kovin paljon naisista!

Liput myydään paikkanumeroimattomina. Kangasala-salin tapahtumissa on maskisuositus ja Kangasala-talo pyytää asiakkaita huolehtimaan käsi- ja yskimishygieniasta.

Tapahtumiin voi tulla vain oireettomana. Jos asiakas sairastuu, Kangasala-talon koronaturva takaa sen, että hän saa rahat takaisin omasta ja yhden seuralaisensa lipusta, kunhan ilmoittaa asiasta ennen tapahtumaa Kangasala-talon asiakaspalveluun.

Timo Lavikainen ja Pasi Karppi: Mies miehelle
La 23.10. klo18. Liput alk. 25/23 €

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste