Timo Lavikainen näyttelee ja Andy McCoy soittaa huhtikuussa Kangasala-talossa

Huhtikuun alussa Kangasala-taloon palaa Timo Lavikaisen ja Pasi Karpin esitys Mies miehelle. Kangsala-salin lavalla nähdään uudelleen myös 60-vuotiskiertueella oleva Andy McCoy trionsa kanssa. Seppo Hovin, Angelika Klasin ja Hannu Lehtosen konsertti "Kun ilta tummentuu" on lähes loppuunmyyty.
Andy McCoy Trioineen Andyn 60v-juhlakiertueella Kangasala-talossa 2.4.2022.

Johnny Crash, Andy McCoy ja Sofia Zida

Näyttelijät Timo Lavikainen ja Pasi Karppi tuovat Kangasala-salin lavalle uudelleen Mies miehelle -esityksensä aprillipäivän iltana perjantaina 1.4. klo 19. Takavuosien Lunta tupaan -brittikomedian suomalaisessa versiossa kaverukset puhuvat paljon ja ihan kaikesta, mikä keski-ikäisen miehen elämään liittyy, ja välillä tunteet kuumenevat. He puhuvat myös naisista. Kovin, kovin paljon naisista.

Komedian alalla moni juttu on oman aikansa tuote. Nämä keskustelut ovat kuitenkin kestäneet hyvin aikaa. Ovathan aiheetkin ikuisia ja kaikissa kulttuureissa esiintyviä. Nyt 40 vuotta myöhemminkin nostetaan kaverin kanssa häpeilemättä kissa pöydälle. Esitys on kielletty alle 15-vuotiailta sen sisältämän kielenkäytön vuoksi.

Andy McCoy Trio juhlii Kangasalla Andyn 60-vuotispäiviä lauantaina 2.4. klo 19. Elävä rocklegenda Andy McCoy saapuu juhlavuotensa kunniaksi trionsa kanssa intiimille, kaksiosaiselle ja akustiselle konserttisalikeikalle. Andy 60v-keikan materiaali koostuu Andyn pitkän uran eri kokoonpanojen biiseistä. Oman tuotannon lisäksi mukana on myös muutamia tarkkaan valittuja, hienosti sovitettuja ja harvemmin kuultuja coverkappaleita. Samoin kuin edellisellä kerralla Kangasalla kokoonpanossa ovat mukana pianisti Johnny Crash ja upea laulaja, taiteilija Sofia Zida. Esitys on anniskelukatsomon vuoksi kielletty alle 18-vuotiailta.

Kun ilta tummentuu -konsertissa sunnuntaina 3.4. klo 15 Seppo Hovi johdattaa tarinoillaan yleisön läpi musiikin kultaisten vuosikymmenien rakastetuimpien laulujen pariin. Hänen seurassaan Angelika Klas ja Hannu Lehtonen tulkitsevat tangon, operetin, jazzin ja ikivihreiden tunnetuimpia sävelmiä. Konsertti on lähes loppuunmyyty.

Kangasala-salin tapahtumissa on maskisuositus ja Kangasala-talo pyytää asiakkaita huolehtimaan käsi- ja yskimishygieniasta.

Tapahtumiin voi tulla vain oireettomana. Jos asiakas sairastuu, Kangasala-talon koronaturva takaa sen, että hän saa rahat takaisin omasta ja yhden seuralaisensa lipusta, kunhan ilmoittaa asiasta ennen tapahtumaa Kangasala-talon asiakaspalveluun.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste