Tommy Hellsten ja Tommi Kalenius Kosketus-kiertueella

Toivottu kirjailija-terapeutin ja laulaja-lauluntekijän yhteiskiertue Kosketus saapuu Kangasala-taloon torstaina 12.3. klo 19. Tommy Hellsten ja Tommi Kalenius tuovat Kangasala-salin lavalle ajatuksensa ja musiikkinsa yhdessä laulaja-viulisti Ninni Poijärven kanssa.
Toivottu kirjailija-terapeutin ja laulaja-lauluntekijän yhteiskiertue saa jatkoa Kangasala-talossa. Tommy Hellsten ja Tommi Kalenius saavat seurakseen Tommin kanssa yhteisalbumin julkaisseen Ninni Poijärven.

Tommi Kalenius ja Tommy Hellsten, kuva: Jari Heikkilä

Kun menestyksekkäästä ja kirkot täyttäneestä Kasvotusten -kiertueesta tuli syksyllä kuluneeksi kaksi vuotta, Tommy Hellsten ja Tommi Kalenius päättivät, että on aika astua jälleen estradille.

”Olemme pitäneet yhteyttä ja miettineet tätä mahdollisuutta. Kumpikin olemme saaneet paljon myös toiveita, että kai te vielä jatkatte. Myös kummankin elämänkulku on ollut sellaista, että löysimme sisällön, joka inspiroi”, Tommi Kalenius valottaa.

”Kiertueen nimi ”Kosketus” löytyi helposti. Se on kuin hipaisu tai aavistus jostain, mikä on meitä itseämme suurempaa, jotain mitä me emme voi ymmärtää mutta jonka voimme silti kokea. Meillä kaikilla on tarve tulla syvältä kosketetuiksi, sillä meissä asuu pyhyyden tarve. Olemme pohjimmiltamme selittämättömiä. Siksi mysteeri kiehtoo meitä, se löytää meissä kaikupohjan”, Tommy Hellsten jatkaa.

Kiertueella Tommy Hellsten on julkaissut uuden kirjansa ja Tommi Kalenius yhteisalbumin Ninni Poijärven kanssa.

”Kosketus on sinulle, joka joka kaipaat jotain muuta. Se koskettaa syvemmältä, se on enemmän kuin viihdettä tai ajankulua. Kosketus on tapahtuma, joka jää olemaan sinussa, viipyy sinussa. Se soittaa ihmisyytesi syvimpiä kieliä,” kuvailee Tommy Hellsten.

Kosketus – Tommy Hellsten ja Tommi Kalenius
To 12.3.2020 klo 19.00
Liput alk. 28/25 €, ryhmät 24 €

Kuva tästä linkistä ›

Lisätietoja:

Irmeli Jokilampi
viestintä- ja markkinointipäällikkö, Kangasala-talo Oy
p. 050 300 1391
irmeli.jokilampi@kangasala-talo.fi

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste