Tule tekemään Kangasala-talon viestintää!

Nyt on avoinna huippupaikka Kangasala-talon viestintä- ja markkinointipäällikkönä. Kangasala-talo on virkeä 7-vuotias kulttuurikeskus ja tapahtumatalo Kangasalan ydinkeskustassa, vain 20 minuutin ajomatkan ja hyvien bussiyhteyksien päässä Tampereelta. Kangasala-talo tarjoaa aineettomia elämyksiä kuten konsertteja, teatteria ja tapahtumia monenlaisille kohderyhmille. Talon sydän on lähes 300-paikkainen, ajanmukaisella esitystekniikalla varustettu Kangasala-sali. Saman katon alla toimivat myös Kimmo Pyykkö -taidemuseo ja elokuvateatteri K-Kino sekä Kulttuuriravintola Jalmari. Kangasala-talossa järjestetään vuosittain yli 400 tapahtumaa ja kävijöitä on yli 50 000 vuodessa.
Kangasala-talo

Kuva: Laura Vanzo

Työ vilkkaalla kulttuuri- ja tapahtuma-alalla pitää sisällään paljon viestintää, markkinointia ja asiakaskontakteja. Etsimmekin nyt Kangasala-taloon tähän tehtävään keskittynyttä viestintä- ja markkinointipäällikköä.

Kangasala-talon tarjonta on monipuolista ja vaihtelevaa, samoin viestintä- ja markkinointipäällikön työpäivät. Niihin sisältyy markkinoinnin ja viestinnän suunnittelua, johtamista ja koordinointia asiakaspalvelutiimin lähiesihenkilönä, tiedottamista tulevista tapahtumista ja markkinoinnin toteutusta sekä printissä että sähköisissä medioissa. Odotamme sinulta sosiaalisen median ja digimarkkinoinnin luontevaa osaamista ja kiinnostusta sen kehittämiseen.

Hoidat kontakteja ryhmäasiakkaisiin, ryhmävarauksia ja yhteydenpitoa median edustajiin. Markkinointibudjetin sisällä teet itsenäisiä valintoja ja optimointia eri medioiden käytössä. Ymmärrät palvelumme kokonaisuutena, johon kuuluvat taide, tapahtumat, kokoukset, juhlatilaisuudet ja merkityksellisten elämysten tarjoaminen.

Hallitset kalenteria, tietojärjestelmiä ja viestinnän välineitä luontevasti ja sinulla on aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Olet myös valmis opettelemaan uusien välineiden käyttöä, jotka auttavat sinua pitämään monisävyisen paletin kasassa.

Olet toimeen tarttuva tyyppi, joka nauttii tavoitteellisesta työnteosta ja itsenäisestä päätöksenteosta. Työtausta ja harrastuneisuus kulttuuri- ja tapahtuma-alalta katsotaan eduksi. Vivahteikas työskentely suomen kielellä on perusedellytys tehtävässä onnistumiseksi ja tarvittaessa pystyt hoitamaan työtehtäviä myös englanniksi. Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja noudatamme 6 kk koeaikaa.

Pääset mukaan tiiviiseen noin 10 hengen työyhteisöön, jossa kaikkien yhteisenä tavoitteena on tuottaa asiakkaille merkityksellisiä tapahtumia. Teemme työtämme, jotta asiakkaat viihtyvät ja lähtevät Kangasala-talosta joka kerta uutta elämystä rikkaampina. Porukkamme on ammattitaitoista, kokenutta ja eteenpäin katsovaa, ja sovit varmasti mukaan ennakkoluulottomaan joukkoomme.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen näköalapaikan vaihtelevien, monipuolisten työtehtävien ja -aikojen muodossa. Tämä ei ole aina arkista kahdeksasta neljään puurtamista, vaan työvuoroissa ollaan myös joustavia, ja työstä halutaan tehdä jokaiselle mielekästä sekä työaikoihin vaikuttamisen että hybridityön mahdollisuuksilla.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Timo Kotilainen, 040 631 6400 arkisin klo 9–12.
Hakemukset 25.8.2022 mennessä osoitteella timo.kotilainen@kangasala-talo.fi

Työpaikkailmoitus Työmarkkinatorilla verkossa ›

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste