Tule töihin kulttuurin ja elämysten Kangasala-taloon!

Etsimme joukkoomme asiakaspalveluun sekä lipunmyynnin talousraportointiin keskittyvää Asiakaspalvelija-talousassistenttia. Työtehtäväsi keskittyvät monipuolisesti asiakaspalveluun ja talouden avustaviin tehtäviin.
Kangasala-talo

Kangasala-talo, kuva: Tuomas Uusheimo

Kangasala-talon tarjonta on monipuolista ja vaihtelevaa. Päivittäisiin tehtäviisi asiakaspalvelijana sisältyykin mm. lipunmyyntiä taidemuseoon, tapahtumiin ja elokuvaesityksiin, sekä vastailua puhelintiedusteluihin ja sähköposteihin. Talousassistentin tehtäviin, noin 1–2 päivää viikossa, kuuluvat mm. lipunmyynnin tilitysten koonti eri myyntikanavista, eri maksutapojen täsmäyttäminen sekä aineistojen toimittaminen kirjanpitäjälle.

Odotamme sinulta ratkaisukeskeistä asiakaspalveluasennetta sekä kykyä omaksua erilaiset lipunmyyntikanavat ja sähköiset järjestelmät. Talousassistenttina tarvitset myös tarkkuutta ja ongelmanratkaisukykyä, kun raportilta pitää löytää kassalla tapahtunut näppäilyvirhe.

Eduksi tehtävään valittaessa katsotaan aikaisempi kokemus asiakaspalvelutehtävistä sekä soveltuva koulutus tai muu kokemus talousasioiden tehtäväkentältä. Työvuorot kiertävät siten, että töitä asiakaspalvellussa on myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kangasala-talossa pääset mukaan tiiviiseen, noin 10 hengen työyhteisöön, jossa kaikkien yhteisenä tavoitteena on tuottaa asiakkaille merkityksellisiä tapahtumia. Teemme työtämme, jotta asiakkaat viihtyvät ja lähtevät joka kerta Kangasala-talosta uutta elämystä rikkaampina. Porukkamme on ammattitaitoista, kokenutta ja eteenpäin katsovaa, ja sovit varmasti mukaan ennakkoluulottomaan joukkoomme.

Tehtävään edellytetään soveltuvaa koulutusta ja noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.
Palkkauksessa noudatetaan AVAINTES-työehtosopimusta.

Hakemukset toimitetaan 1.2.23 klo 12.00 mennessä osoitteeseen paivi.harkko@kangasala-talo.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintä- ja markkinointipäällikkö
Päivi Harkko, p. 050 300 1391 arkisin klo 9–15.

Kangasala-talo on virkeä 8-vuotias kulttuurikeskus Kangasalan ydinkeskustassa, vain 20 minuutin ajomatkan ja hyvien bussiyhteyksien päässä Tampereelta. Kangasala-talo tarjoaa aineettomia elämyksiä kuten konsertteja, teatteria ja tapahtumia monenlaisille kohderyhmille. Talon sydän on lähes 300-paikkainen, ajanmukaisella esitystekniikalla varustettu Kangasala-sali. Saman katon alla toimivat myös Kimmo Pyykkö -taidemuseo ja elokuvateatteri K-Kino sekä Kulttuuriravintola Jalmari. Kangasala-talossa järjestetään vuosittain yli 400 tapahtumaa ja kävijöitä on yli 50 000 vuodessa.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Ole hyvä ja täytä alla oleva lomake liittyäksesi postituslistalle. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste