Tule valokuvamalliksi eturivin paikalle!

Haemme malleja Kangasala-talon markkinointikuvauksiin, jotka järjestetään perjantaina 4. elokuuta klo 16 - 21.00. Syksyllä 2023 otamme käyttöön valikoituihin konsertteihin klubikatsomon, josta erityisesti kaipaamme markkinointikuvia. Kuvaukset järjestetään siis aidon konsertin aikaan ja mallit pääsevät ensimmäisinä testaamaan klubikonseptin! Permannolla on pöytäpaikkoja ja salissa on myynnissä juomia.

Hae malliksi markkinointikuvauksiin

Kangasala-talo Oy uudistaa ilmettään vastuullisuussuunnitelman edetessä, ja haemme nyt Kangasala-talon kasvoiksi ihmisiä edustamaan monimuotoista asiakaskuntaamme. Tule mukaan kanssamme rakentamaan vastuullisempaa viestintää valokuvien muodossa! 

Haemme tällä kertaa erityisesti aikuisia malleja, iältään noin 30 – 45 vuotta. Kaikenlaiset ystäväporukat, pariskunnat ja yksittäiset henkilöt ovat tervetulleita! Aiempaa kokemusta kameratyöskentelystä tai mallina olosta ei tarvitse olla. Valokuvaaja ohjaa lempeästi, ja kuvat pyritään kuvaamaan aitojen tilanteiden ja tekemisen kautta. Kuvausten ilmapiiri on rento ja iloinen, turvallinen ja luotettava.

Mallit saavat kiitoksena kuvauksista itselleen ammattikuvaaja Tiia Ennalan ikuistamat valokuvat, ikimuistoisen konsertin eturivin paikalta, drinkit klubikatsomoon, pääsyliput taidemuseoon, ja pienen muistamisen.

Kuvaukset alkavat klo 16 perjantaina 4.8. Jos aika on liian varhainen, hieman myöhemminkin ehtii mukaan. Kuvaamme klo 19 alkavan konsertin alkuun asti, hieman sen aikana ja väliajalla.  Iltakuvausten jälkeen mallit saavat jäädä kuuntelemaan konsertin loppuun, teille on klubikatsomoon paikat varattuna. Illan esiintyjä on jazzkitaristi ja säveltäjä Mathias Sandberg, jota amerikkalaisessa musiikkilehdessä Jazziz Magazine on kutsuttu ”yhdeksi Suomen parhaiten varjelluista salaisuuksista”. Konsertti päättyy noin klo 21. 

Lähetä rohkeasti kuvasi ja tietosi meille sähköpostilla: paivi.harkko@kangasala-talo.fi viimeistään 23.7. sunnuntaina. Käymme viestit läpi 24.-25.7. välillä ja olemme yhteydessä jokaiseen. Pyrimme valitsemaan mukaan mahdollisimman monenlaisia ihmisiä – aivan kuten asiakaskuntammekin on. 

Liitä mukaan hakemukseen seuraavat tiedot:

Nimi, valokuva sinusta/teistä, tiedot teidän porukasta, sekä tieto mihin kellonaikaan olisit/olisitte käytettävissä kuvauspäivänä. 

Hae mukaan ikimuistoiseen kuvauspäivään! 

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Ole hyvä ja täytä alla oleva lomake liittyäksesi postituslistalle. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste