Ulla Tapanisen legendaarisen Lava-ammuntaa -sarjan kuudes osa Kangasala-talossa

Kangasala-talon helmikuun avaa hulvaton komedienne Ulla Tapaninen. Lava-ammuntaa VI on rakastetun esityssarjan kuudes itsenäinen jatko-osa. Aikaisemmin Tapaninen on esittänyt stand up-, sit down-, stay home-, lay down - ja come pack -komiikkaa. Tällä kertaa tarjolla six pack -komiikkaa huumorinjanoisille katsojille.
Ulla Tapanisen legendaarisen Lava-ammuntaa -sarjan kuudes osa Kangasala-talossa helmikuussa 2020.

Lämminhenkisessä yksinpuhelussaan Ulla Tapaninen tarttuu tyylilleen uskollisesti arjen ilmiöihin. Osansa saavat niin someraivo, byrokratia kuin suomalaisen palvelukulttuurin kehnouskin.

– Aina sanotaan, että taiteilijan pitäisi uudistua. Minä en uudistu! Vanhassa vara parempi, tokaisee Tapaninen ja nauraa.

Esityksen on edellisten osien tapaan ohjannut ohjaaja, käsikirjoittaja Raila Leppäkoski, joka on viime vuosina työskennellyt pääosin Helsingin Kaupunginteatterissa sekä sen alaisessa Lilla Teaternissa. Leppäkoski toimi myös Lilla Teaternin taiteellisena johtajana vuosina 2014– 2016.

Tapanisen Lava-ammuntaa VI nähdään keväällä 30 kertaa eri puolella Suomea Helsinkiläisessä Ryhmäteatterissa syksyllä 2019 ensi-iltansa saanut Ulla Tapanisen uusin Lava-ammuntaa VI lähtee kiertämään Suomea kevään 2020 aikana. Raila Leppäkosken ja Ulla Tapanisen käsikirjoittamat yhden naisen komediaillat saivat alkunsa vuonna 1995, jolloin ensimmäinen Lava-ammuntaa -esitys sai ensi-iltansa.

Jo yli 40 vuotta suomalaisia viihdyttänyt Ulla Tapaninen on yksi suomalaisen stand up -komiikan edelläkävijöitä ja yksi Suomen tunnetuimmista naisnäyttelijöistä. Viime vuosina Tapaninen on vieraillut maamme merkittävimmillä näyttämöillä muun muassa Kansallisteatterissa, Helsingin Kaupunginteatterissa, Ryhmäteatterissa sekä Heinolan kesäteatterissa. Elokuvissa Ulla Tapaninen on nähty muun muassa supersuositussa Yösyötössä ja Pakastaja-Elvin roolissa kolmessa Risto Räppääjä -elokuvassa. Ääninäyttelijänä hän on antanut äänensä muun muassa Muumimammalle ja Pienen merenneidon (1989) Ursulalle.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste