Unto Monosesta kertova musiikkinäytelmä Kangasala-talossa

Kangasala-talossa katsojia liikuttaa sunnuntaina 8.3. värikäs ja tunteikas musiikkinäytelmä Unto Monosen elämästä. Monosen tangot ovat edelleen osa suomalaisten yhteistä musiikkimuistia.
Värikäs ja tunteikas musiikkinäytelmä Unto Monosen elämästä Kangasala-talossa su 8.3.2020.

Säveltäjä ja muusikko Unto Mononen tunnetaan erityisesti tangosävellyksistään. Ne ovat lauluja, jotka ovat säilyneet suomalaisten sydämissä jo monen sukupolven ajan: Satumaa, Tähdet meren yllä, Lapin tango, Onnenmaa, Sateen tango ja monia muita. Mononen teki musiikkiaan ilmeisesti enemmän itselleen kuin yleisölle, omakohtaiset kokemukset kuuluvat hänen laulujensa sanoissa ja sävelissä.

Somerolla asunut karjalaispoika Unto Mononen aloitti musiikkiuransa jo alle 20-vuotiaana. Hän kuoli dramaattisesti vain 37-vuotiaana kesäkuussa 1968 itse aiheutettuun pistoolinlaukaukseen, jonka on arveltu olleen vahinko.

Unto Mononen -musiikkinäytelmän rooleissa esiintyvät Kalle Jussila, Teijo Lindström, Raisa Laine ja Martta Saksa. Säestyksestä vastaa Satumaa-orkesteri.

Simeroksen tuottaman esityksen kesto on väliaikoineen noin kaksi tuntia. Esityksessä on K18-anniskelualue katsomon yläosassa.

Unto Mononen, musiikkinäytelmä
Su 8.3.2020 klo 16.00
Liput alk. 28/25 €, ryhmät 25 €

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste