Valoisaa joulua – Ida Elina kanteleineen Kangasala-talossa

Moderni popkanteletar ja kultaisella lauluäänellään hurmaava laulaja–lauluntekijä Ida Elina saapuu konsertoimaan Kangasala-taloon joulukuun 12. päivä klo 19. Luvassa on ilta täynnä joulun tunnelmaa. Ida Elina esittää sekä perinteisiä että uusia joululauluja omalla ainutlaatuisella tyylillään.
Kantelisti Ida Elina

Ida Elina, kuva: Timo Pyykönen

Youtube-ilmiö, laulaja-lauluntekijä ja popkanteletar Ida Elina on Suomessa ja maailmalla ahkerasti keikkaileva artisti, Evento Awards Vuoden Esiintyjä, Vuoden Kantele -tunnustuksen saaja ja 1.kansainvälisten kantelekilpailuiden voittaja.

Klassisen musiikin koulutuksen saanut popkanteletar kehitteli oman pop-kanteleensoittotyylinsä YouTube-kitaristien innoittamana.

Viime vuonna Ida Elinaa kuuli sankka joukko väkeä Kangasalan kirkossa. Nyt saamme hänet Kangasala-taloon Valoisaa joulua -konsertissa.

Ida Elina on konsertoinut muun muassa Pekingissä, Shangaissa ja Hong Kongissa Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi, tehnyt konserttikiertueet Yhdysvalloissa, Saksassa ja Japanissa, esiintynyt Lontoon Chelsea Flower Show’ssa, Helsingin Nordic Business Forumissa, Belgiassa, Ranskassa sekä Kanadassa. Hän on myös konsertoinut ahkerasti Pohjoismaissa sekä Baltiassa, ja suuntaa seuraavaksi Singaporeen.

Oulaisista lähtöisin oleva ja sittemmin espoolaistunut Ida Elina opiskeli Sibelius-Akatemiassa ja Hokkaido University of Education -yliopistossa valmistuen musiikin maisteriksi. Ida Elina laulaa sujuvasti useilla kielillä, mukaan lukien mandariinikiinaksi, japaniksi ja ranskaksi. Esiintymisen lisäksi Ida Elina opettaa kanteleensoittajille ympäri Suomen omaa soittotekniikkaansa mestarikursseilla.

Kangasala-talo osallistuu joulunavaustapahtumaan lauantaina 30.11. ja talo täyttyy monista joulujutuista. Kangasala-talon toimitusjohtaja Timo Kotilainen esittelee ensi kevään ohjelmistoa valtuustosalissa kello 16. Talo tarjoaa paikalle poikkeaville jouluiset glögit.

Ida Elina – Valoisaa joulua to 12.12. klo 19, liput alk. 18/16/10 €

Kangasalan Joulunavaus La 30.11., kevään ohjelmiston esittely klo 16.00 valtuustosalissa

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste