Yösyöttö siivitti K-Kinon yleisöennätykseen

Uusi kotimainen Yösyöttö-elokuva houkutti torstaina 19.10. Kangasala-salin täyteen katsojia. Yleisöä on ollut hyvin myös muissa Kangasala-talossa toimivan elokuvateatteri K-Kinon näytöksissä.
Yösyöttö-elokuva Kangasala-talossa toimivan elokuvateatteri K-Kinon näytöksissä.

Yösyöttö-elokuva

K-Kinon neljässä näytöksessä Yösyöttö-elokuvan on nähnyt yhteensä 587 katsojaa. Yksi näytöksistä järjestettiin vauva- ja taaperoystävällisenä päivänäytöksenä. Mahdollisuutta lisänäytöksiin selvitetään.

Yösyöttö on ollut meillä huikea menestys ja ylipäätään elokuvanäytöksissä on ollut tänä vuonna hyvin katsojia, iloitsee Kangasala-talon toimitusjohtaja Timo Kotilainen

Monipuolisuutta vaalitaan talon kaikessa toiminnassa, myös elokuvaohjelmistossa. Kassamagneettien lisäksi ohjelmistossa nähdään myös pienempiä elokuvia. Jatkossa mukaan tulevat myös oopperaesitykset ja museokierrokset maailmalta, Timo Kotilainen lupailee.

Petteri Summasen tähdittämä ja Marja Pyykön ohjaama elokuva palkittin viime viikolla parhaan elokuvan palkinnolla Nordic International Film Festivalilla New Yorkissa.

Aku Louhimiehen ohjaama Tuntematon sotilas -elokuva nähdään K-Kinossa ensi-illassa perjantaina 27.10.2017. Suosioon varaudutaan kokeilemalla ensi kertaa numeroituja paikkalippuja ennakkomyynnissä.

K-Kinon ohjelmistossa nähdään lokakuussa My Little Pony elokuva, The Snowman – Lumiukko ja Return to Montauk.

Kaikki K-Kinon elokuvat ja näytökset: http://kangasala-talo.fi/k-kino

Mediakuvia kansiossa:

https://www.dropbox.com/sh/gpe54c03mqbe3ee/AABvd78hChnkG5RHZgMkRmrYa?dl=0

Lisätiedot:

Laura Pekkala
Tiedottaja
Kangasala-talo Oy
050 300 1391
laura.pekkala@kangasala-talo.fi

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste