Kangasala Irish Festival 23.–24.4.2021

Kangasala Irish Festival täyttää Kangasalan irlantilaisella kulttuurilla ja energisellä tunnelmalla huhtikuun lopussa 23.–24.4.2021

Kaksipäiväisen festivaalin ohjelma tarjoaa upeita konsertteja, irlantilaista musiikkia ja tanssia, huippuvieraita Irlannista ja jameja, joissa soittajat kokoontuvat yhteen musisoimaan rennossa ilmapiirissä.

Festivaalin avauskonsertti Irlantilaisten laulujen ilta pe 23.4. klo 19 täyttää Kangasala-salin Testostenorit ja Nice -kuorojen nuorekkaalla energialla ja huikeilla lauluesityksillä. Illan ohjelmisto koostuu pääosin irlantilaisista lauluista ja sävelmistä, muusikoiden säestämänä ja kuoroille sovitettuina.

Pääkonsertissa Irlantilaista ilottelua Ealan ja ystävien kanssa la 24.4. klo 18 irlantilainen ja suomalainen kansanmusiikki kohtaavat toisensa Kangasala-talossa, kun suomalainen Eala-yhtye yhdistää taitonsa irlantilaisten muusikkovieraiden kanssa. Iltaa eteenpäin johdattelee huumorin sekä tarinoidensa kautta englantia ja suomea sujuvasti sekoittaen Frank Boyle. Iloista iltaa täydentää upea Helena Rängman tanssillaan ja laulullaan. Luvassa hauska ja menevä ilta, jota ryhdittävät myös Kangasalan lukion omat kuorot.

Katso festivaalin sivuilta koko ohjelma ›

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste