Kangasala Irish Festival – The Spring Gathering 23.–25.4.2020

Kangasala Irish Festival – The Spring Gathering täyttää Kangasalan irlantilaisella kulttuurilla ja energisellä tunnelmalla huhtikuun lopussa 23.–25.4.2020

Kolmipäiväisen festivaalin ohjelma tarjoaa upeita konsertteja, irlantilaista musiikkia ja tanssia, huippuvieraita Irlannista ja jameja, joissa soittajat kokoontuvat yhteen musisoimaan rennossa ilmapiirissä.

Festivaalin avauskonsertti Irlantilaisten laulujen ilta to 23.4. klo 18 täyttää Kangasala-salin Testostenorit ja Nice -kuorojen nuorekkaalla energialla ja huikeilla lauluesityksillä. Illan ohjelmisto koostuu pääosin irlantilaisista lauluista ja sävelmistä, muusikoiden säestämänä ja kuoroille sovitettuina. Konsertissa nähdään myös upea Helena Rängman tanssimassa sekä laulamassa irlantilaisen musiikin sävelin.

Pääkonsertissa Irlantilaista ilottelua Ealan ja ystävien kanssa pe 24.4. klo 19 irlantilainen ja suomalainen kansanmusiikki kohtaavat toisensa Kangasala-talossa, kun suomalainen Eala-yhtye yhdistää taitonsa irlantilaisten muusikkovieraiden kanssa. Iltaa eteenpäin johdattelee huumorin sekä tarinoidensa kautta englantia ja suomea sujuvasti sekoittaen Frank Boyle. Luvassa hauska ja menevä ilta, jota ryhdittävät myös Kangasalan lukion omat kuorot.

Claressa asuva Kirsten Allstaff on tunnettu ja kiitelty huilun ja tinapillin soiton taituri ja on keikkaillut ympäri maailmaa. Skotlantilaissyntyinen Kirsten tuntee skotlantilaisen ja irlantilaisen kansanmusiikin läpikotaisin ja tuo kuultavaksemme Kangasala-saliin uunituoreen toisen levynsä Four / 4 la 25.4. klo 13.

Festivaalin päätöskonsertissa Kangasala-talossa kuullaan trioa Muireann Nic Amhlaoibh, Donal O’Connor ja Gerry O’Beirne la 25.4. klo 18.  Luvassa on taiturimainen, koskettava konsertti, joka vie kuulijansa irlantilaisten sävelten ääreen ja johdattaa mielikuvitusmatkalle Irlantiin.

Katso festivaalin sivuita koko ohjelma ›

Ei tulevia tapahtumia

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste