Kangasala Irish Festival – The Spring Gathering 25.–27.4.2019

Kangasala Irish Festival 2019 kiittää kaikkia kävijöitä, artisteja ja vapaaehtoisia. Nähdään jälleen ensi vuonna!

Voit vastata festivaalin palautekyselyyn täällä.

Kangasala Irish Festival – The Spring Gathering täyttää Kangasalan irlantilaisella kulttuurilla ja energisellä tunnelmalla huhtikuun lopussa 25.–27.4.2019

Kolmipäiväisen festivaalin ohjelma tarjoaa upeita konsertteja, irlantilaista musiikkia, tanssia ja elokuvia, huippuvieraita Irlannista ja jameja, joissa soittajat kokoontuvat yhteen musisoimaan rennossa ilmapiirissä. Matalan kynnyksen soitto-, laulu- ja tanssityöpajoissa pääset sukeltamaan syvemmälle irlantilaiseen kulttuuriin. Ohjelmaa on tarjolla kaikenikäisille vauvasta vaariin!

Festivaalin avauskonsertti Jigs to Jacobites – tarinat tanssien takaa to 25.4. klo 18 yhdistää musiikkia, laulua, ja historiaa mukaansatempaa kertoo irlantilaisista ryhmätansseista. Mukana mm. irlantilaisen tanssin maailmanmestari Ruairi McCabe.

Pääkonserteissa Eala & Friends pe 26.4. klo 19 ja la 27.4. klo 18 irlantilainen ja suomalainen kansanmusiikki kohtaavat toisensa, kun suomalainen Eala-yhtye yhdistää taitonsa irlantilaisten muusikkovieraiden kanssa. Illan aikana lavalle nouseen myös yleisön suosikki, Kangasalan lukion mieskuoro Testostenorit.

Ihastuttava musiikkisatu Hiljainen puu ja soivan metsän otukset la 27.4. klo 11 on samalla kielikylpy.

Irlantilainen kyläjuhlaa vietetään Kangasalan Pirtillä la 27.4. klo 15. Luvassa musiikkia, tanssia, laulua – ruokaa ja juomaa unohtamatta. Rennossa tapahtumassa tähtinä ovat paikalliset nuoret eli  Kangasalan lukion mieskuoro Testostenorit ja lukion musiikkilinjalaiset sekä irlantilaisen vieraat.

Katso festivaalin sivuita koko ohjelma ›

Festivaalin konsertit Kangasala-talossa ja Pirtillä

Ei tulevia tapahtumia

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
040 773 0148 0400 304 530
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste