Lätkä The Musical

Maija Koskenalustan säveltämä Lätkä The Musical on täysimittainen uusi musikaalikomedia, jonka toteuttamisessa on jälleen mukana yli 70 nuorta.

Jääkiekkotoimittaja, kirjailija Risto Pakarisen ja tällä hetkellä TTT:n taiteellisena johtajana väliaikaisesti toimivan dramaturgi Hanna Suutelan yhdessä kirjoittama tarina kertoo pikkukaupungista ja perheestä, jonka elämä kietoutuu perinteikkään jääkiekkojoukkueen ympärille. Kun lätkästä jo luopunut Niina palaa seuraamaan Aki-veljensä luotsaaman joukkueen lähtöä altavastaajana uuteen haasteeseen, KumPan huolet ovat äkkiä niin painavia, että jää tuntuu heikolta. Muuttuisiko jokin, jos jokainen kerrankin saisi pelata sitä paikkaa, joka tuntuu itsestäkin omalta?

Musikaalin ohjaa Kangasala-taloon jälleen Sanna Majanlahti. Pukusuunnittelu on jälleen Joanna Weckmanin. Koreografiat ja tanssin harjoittaa Kaisu Koittola. Valo- ja äänisuunnittelusta sekä tekniikan koulutuksesta vastaa Tero Koivisto ja lauluvalmentajana toimii jälleen näyttelijä-laulaja Petra Karjalainen. Laululyriikat on kirjoittanut Hanna Suutela ja musiikin sovitus on Maija Koskenalustan. Työryhmässä on mukana myös Kangasalan lukion alumnit Liina-Lotta Hakamäki, Saara Kahilainen, Lassi Koivisto ja Iiro Pekonen.

Mukana tuotannossa ovat Kangasalan lukio, Kangasala-talo sekä Musical Notes Company. Musikaalin tekemistä ovat tukeneet Kangasalan kaupunki ja Björkqvist-rahasto.

Musikaalin suojelijaksi on lupautunut jääkiekkovalmentaja, entinen teatterinjohtaja Alpo Suhonen.

Ohjelma ja liput näytöksiin:

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Ole hyvä ja täytä alla oleva lomake liittyäksesi postituslistalle. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste