Edu Kettunen, Mika Kuokkanen sekä Johanna ja Mikko Iivanainen esiintyvät Kangasala-talossa toukokuussa 2022.
Edu Kettunen, Mika Kuokkanen sekä Johanna ja Mikko Iivanainen esiintyvät Kangasala-talossa toukokuussa 2022.

Edu Kettunen - Mika Kuokkanen – Johanna ja Mikko Iivanainen: Round Two

Musiikki, Kevät 2022
  • Kangasala-talolta 28/25 €
  • Lippu.fi alk. 30,50/27,50 € + tilausmaksut (alk. 1,50 € / tilaus www.lippu.fi)
Väliaikatarjoilun tilauslomake

Väliaikatarjoilun tilauslomake

Tilaan väliaikatarjoilun tapahtumaan
Esityksen ajankohta on
Tilauksen perusteella varataan asiakkaan nimellä pöytä, johon tarjoilut katetaan valmiiksi. Tilatut tarjoilut maksetaan ravintolaan ennen tapahtuman alkua, tai varaus peruuntuu. Tilaathan väliaikatarjoilun vähintään 3 päivää ennen tilaisuutta!
esim. liikuntarajoitteiset henkilöt

Nelikon Edu KettunenMika KuokkanenJohanna & Mikko Iivanainen Round Two-kiertueen Kangasala-talon konsertti tulee vielä ennen kesää!

Kun kaksi pitkään toiminutta hienoa duoa yhdistävät voimansa, Edu, Mika ja Iivanaiset muodostavat nelikon, josta ei tunnetta ja sävyjä puutu. Olohuonemaisissa konserteissa nämä neljä esittävät yhdessä omia kappaleitaan sekä myös huolella valikoimiaan lainakappaleita. Luvassa on herkkiä hetkiä, elämänmakuisia tarinoita ja tietysti myös huumoria.

Vuoden 2019 keväällä aloitettu menestyksekäs yhteistyö Edu Kettusen, Mika Kuokkasen, Johanna Iivanaisen ja Mikko Iivanaisen kesken sai aikaan paljon kyselyjä ja pyyntöjä uusista esiintymisistä. Kevään 2022 toukokuusta löytyi kaikille neljälle sopiva hetki jatkaa tätä mieluisaa yhteismusisointia.

Luvassa on erittäin tunnelmalliset villasukkafolk-iltamat, joissa Edu, Mika ja Johanna laulavat vuorollaan omia kappaleitaan koko ryhmän säestyksellä, multi-intrumentalisti Mikko Iivanainen soittaa sävykkäästi useilla kielisoittimilla, ja kuten aina, tiedossa on myös niin sanottua sit down -huumoria.

Suomalaisten laulaja-lauluntekijöiden ehdottomaan eliittiin kuuluva Edu Kettunen ei pahemmin esittelyjä kaipaa. Monista hänen tekemistään klassikkokappaleista on tullut jo lähes kansanlauluja, jotka periytyvät sukupolvelta toiselle. Edu on kappaleissaan ja tulkinnoissaan onnistunut nitomaan omaperäisen taitavasti yhteen suomen kielen, suomalaisen mielenmaiseman sekä anglo-amerikkalaisen musiikin perinteet.

Mika Kuokkanen on tuttu laulaja-kitaristi Hoedown-yhtyeen lisäksi mm. J. Karjalaisen Lännen-Jukka – kokoonpanosta, yhteistyöstä Ninni Poijärven kanssa sekä kansainvälisistä seikkailuistaan musiikin viemänä mm. Amerikassa ja Australiassa. Mika on tehnyt kappaleita omien levyjensä sekä Hoedown-levyjen lisäksi mm. Eero Raittiselle, Ninni Poijärvelle, Sami Saarelle ja Emma Salokoskelle. Edu ja Mika ovat hitsautuneet kymmenen vuoden yhteistyön aikana saumattomaksi komboksi, jossa yhdistyvät hienosti yhteen soivat lauluäänet, sävykäs säestys ja kiireetön tunnelma.

Musiikkialan palkinnoilla palkittu, koko kansan itkettäjä, SuomiLOVE-ohjelmastakin tuttu Johanna Iivanainen on julkaissut kaksi suomenkielistä soololevyä, joilla kuullaan hänen omia sävellyksiään. Edu Kettusen tuottama ”Kadotaan Uneen” ilmestyi vuonna 2011 ja toinen soololevy ”Mustarastas laulaa” vuonna 2013. Oulusta alun perin lähtöisin oleva herkkä tunteiden tulkitsija lauloi itsensä koko kansan sydämiin viimeistään Euroviisukarsinnoissa 2011 säveltämällään ja Edu Kettusen sanoittamalla kappaleella Luojani mun.

Mikko Iivanainen on monista kokoonpanoista tuttu monipuolinen kitarataiteilija. Johannan ja Mikon upean duon ohella hänet tunnetaan hyvin myös loistavana jazzkitaristina mm. Free Control, Loco Motife ja Nordic Trinity Trio -kokoonpanoissa. Hän julkaisi ensimmäisen soololevynsä “Last room” vuonna 2014. Johanna ja Mikko Iivanaisen musiikista välittyy läsnäolo, lahjakkuus, rakkaus musiikkiin ja yhdessä tekemiseen.

Esityksen kesto on n. 2 tuntia, sisältäen väliajan.

Tuotanto: Kangasala-talo ja Mika Kuokkanen

Anniskelukatsomo

Esityksessä on K18-anniskelualue katsomon yläosassa, riveillä 8-11.

Anniskelualueella sijaitsevalle istumapaikalle voi viedä ennen esitystä ja mahdollisen väliajan aikana ostamansa juoman. Anniskelukatsomo on kielletty alle 18-vuotiailta.

Liput

Huom. Käytössämme on joustavat lipunmyyntiehdot. Lue lisää täältä.

Naulakkopalvelumaksu 2 €

Liput Kangasala-talolta
Peruslippu 28 €
Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet 25 €

Liput Lippu.fi
Peruslippu 30,50 €
Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet 27,50 €

+ tilausmaksut (alk. 1,50 € / tilaus www.lippu.fi)

Ryhmäliput

Vähintään 10 hengelle 24 €

Ryhmäliput Kangasala-talon myyntipalvelusta p. 0400 304 530, myyntipalvelu@kangasala-talo.fi

Ravintolan palvelut

Tule virittäytymään illan tunnelmaan jo ennakkoon! Ravintolapalvelut avautuvat tuntia ennen konserttia.

Tutustu Kulttuuriravintola Jalmarin palveluihin ›

Kimmo Pyykkö -taidemuseo

Kangasala-talossa sijaitseva taidemuseo on avoinna konsertin alkuun saakka.

Tutustu näyttelyihin ›

Saapuminen

Kangasala-talo sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella ja meille saavut helposti myös bussilla, pyörällä tai kävellen! Lue lisää saapumisesta ja pysäköinnistä täältä ›

Edu Kettunen, Mika Kuokkanen sekä Johanna ja Mikko Iivanainen esiintyvät Kangasala-talossa toukokuussa 2022.

Kuva: Jari Heikkilä

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste