Kangasala Irish Festival 24.4.2021 – online

Musiikki, Kevät 2021, Kangasala Irish Festival 2021
  • Ilmainen online-tapahtuma

Ilmaisella online-festivaalilla on luvassa Frank Boylen mukaansatempaavaa tarinankerrontaa, useita ennennäkemättömiä irlantilaisen musiikin esityksiä, iloista tanssia, sekä tunnelmia aiemmilta live-festareilta. Festivaalin juontaa säkenöivä Helena Rängman.

Irkkumusiikkia on luvassa Trio Salamankan tulkitsemana, sekä Niilolta ja Sallalta Greenrose Fairesta. Saamme nauttia musiikista Irlannista saakka Mega-trad yhtyeeltä, jonka muusikko Cillian O’Dalaigh on hullaannuttanut festariyleisön jo kahdella aiemmalla Kangasala Irish Festivaalilla. Ealan ja ystävien musiikkia pääsemme tunnelmoimaan aiempien konserttien koottujen videoiden kautta.

Aito irlantilaistunnelma hurmaa

Irkkumusiikin syntysijoilla Irlannissa jamit ja kokoontumiset ovat koko perheen ja kylän yhteistä juhlaa, jonne kaikki ovat tervetulleita. Tätä tuntua on haluttu tuoda myös Kangasala Irish Festivaalien online-tapahtumaan; olet sydämellisesti tervetullut juuri sellaisena kuin olet!

Irlantilainen vieraanvaraisuus, lämpö ja tapa toivottaa jokainen tervetulleeksi välittyy kotikatsomoon saakka, kun tarinoiden siivittämät esitykset pääsevät valloilleen Kangasalla huhtikuussa.

Kangasala Irish Festival on iloisesta tunnelmastaan tunnettu monipuolinen elämys joka kutkuttelee kaikkia aisteja ja tuo hyvää mieltä vielä pitkäksi aikaa tapahtuman jälkeenkin.

Tavoittelemme erityisesti sitä autenttisuutta, lämpöä ja yhteenkuuluvuuden tunnetta mitä Irlannissa on mahdollista kokea. Toivotamme kaikki vanhat ja uudet kuulijat lämpimästi tervetulleiksi festivaalille kokemaan tuulahduksen irlantilaista tunnelmaa, musiikkia, iloa ja kaihoa.

Vaikkemme nyt pääse fyysisesti Irlantiin, niin vieköön laulut ja sävelet meidät sinne mielikuvitusmatkalle“, festivaalin järjestäjät toivottavat.

Online-festivaali striimataan ja jaetaan sen Facebook-tapahtumasivun kautta ›

Lisätietoja:

Kangasala Irish Festival

Ota Kangasala Irish Festivalin sometilit seurantaan niin pysyt ajantasalla tulevasta ohjelmasta!

Facebook ›
Instagram › ja #kangasalairish
Twitter ›

Kuva: Johanna Jeronen

Kuva: Johanna Jeronen

Kuva: Harri Mäkipää

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste