Joulunavaus Kangasala-talossa 26.11.2022.
Joulunavaus Kangasala-talossa 26.11.2022.

Kangasalan Joulutalo – Joulunavaus Kangasala-talossa

Muut tapahtumat, Syksy 2022, Joulutalo
  • Vapaa pääsy

Valometsä ja kuvauksellinen jouluikkuna tuovat tunnelmaa keskustaan

Upea jouluinen valometsä koostuu 50 joulukuusesta tuhansineen valoineen! Viime vuonna suuren suosion kerännyt ja toivottu valometsä rakentuu jälleen Kangasala-talon aukiolle. Valometsän avaus lauantaina 26.11.2022 klo 11. Valometsä on ilahduttamassa ohikulkijoita ja tapahtumakävijöitä 26.11.2022–6.1.2023 välisen ajan. Kangasala-talo koristautuu jouluun metsäisessä teemassa tänä vuonna, kun pääovien suuret ikkunat muuttuvat kuvaukselliseksi jouluikkunaksi! Tule kuvaamaan itsesi metsäisen, kutsuvan ja kauniin valometsän ja jouluikkunan luo, jossa valot luovat joulumieltä, tai ota muuten vain hetki itsellesi ja istahda ja hengähdä joulukiireiden keskellä. Valometsän ja jouluikkunan valot ovat energiapihejä led-valoja.

Kimmo Pyykkö -taidemuseossa Joulunavauksessa la 26.11. klo 11–17 etsitään kadonneita tonttuja ja osallistutaan lyhyille opastetuille kierroksille, vapaa pääsy

Kimmo Pyykkö -taidemuseossa Joulunavauksessa klo 11–17 vapaa pääsy taidemuseoon! Taidemuseossa järjestetään lyhyitä opastuksia Kimmo Kaivanto – Politiikka ja poesia -näyttelyyn klo 12, 13 ja 15. Myös opastukset ovat kaikille maksuttomia.

Onko joulupukin kirje vielä lähettämättä? Tuo kirjeesi taidemuseoon Joulunavauksessa la 26.11. klo 11–17, me lähetämme kirjeet Korvatunturille puolestasi maksutta! Joulupukin ja muorin voit myös tavata taidemuseossa päivän aikana. Kuulimme huhua, että he haluaisivat tulla katsomaan Kimmo Kaivanto – Politiikka ja poesia -näyttelyä. Joulupukin muori on tavattavissa talon Tonttupajassa pitkin päivää.

Taidemuseon Tonttusuunnistus

Voi, miten paljon väkeä onkaan liikkeellä! Tontut ujostelevat Joulunavauksen väenpaljoutta ja ovat piiloutuneet taidemuseoon. Auta joulupukkia löytämään kaikki piiloutuneet tontut ja ratkaise jouluiset tonttutehtävät. Tonttusuunnistuksessa täytyy käyttää salapoliisin nokkeluutta, jouluista mieltä, sekä tarkkoja silmiä. Kuka on teidän perheen nokkelin tonttuetsivä? Kaikki ahkerat tonttuetsivät saavat palkaksi tonttumerkin! Tonttusuunnistus on maksuton omatoiminen taidesuunnistus lauantaina 26.11. klo 11–17 Kimmo Pyykkö -taidemuseolla.

Kangasala-talon non-stop Tonttupaja ja kuusenkoristelutalkoot la 26.11. klo 11–17

Nyt on aika tonttuilla! Non-stop Tonttupaja koko perheelle Kangasala-talossa klo 11–17 Joulunavauksessa. Kangasala-taloon on saapunut ensimmäinen joulukuusi. Tehdään siitä yhdessä kaupungin komein kuusi! Askartele aikuisen kanssa kuusenkoriste ja ripusta se Kangasala-talon joulukuuseen tuomaan kaikille joulumieltä. Askartelupisteellä on ohjeita kuusenkoristeiden ja viirien askarteluun sekä valmiita malleja tuomaan inspiraatiota. Voit myös askarrella ihan omanlaisen koristeen. Jos haluat koristeen itsellesi joulun jälkeen, kirjoita siihen oma nimesi. Voit noutaa kuusenkoristeen loppiaisen jälkeen Kangasala-talolta. Tonttupaja on omatoiminen työpaja, paikalla ei ole ohjaajaa.

Pukinkonttiin taidetta ja käsitöitä – Kädentaitajien pop-up Joulupuoti avoinna pe-su 25.–27.11.

Kädentaitajien pop-up Joulupuodissa on myynnissä ihania käsityönä valmistettuja tuotteita paikallisilta kädentaitajilta! Mainiot joululahjat ilahduttavat niin lahjan saajaa, antajaa kuin valmistajaakin – tue paikallista ja osta käsityötä pukinkonttiin!

Myynnissä on mm. Päivi Mansikka-ahon taidetta, Tikkerperin heijastimia, Taitokeskuksen tuotteita, neuletöitä Eija Nurmiselta, Katri Viitasen posliinimaalaustöitä, Oltavan kirjansidontatuotteita, Sari Orpanan huovutustuotteita, Helmiinan villasukkia, kortteja ja muita käsitöitä, sekä Kangasalan suutarin käsityönä valmistetut nahkatuotteet. Tervetuloa ostoksille Kangasala-taloon pe–su 25.–27.11.2022 Kädentaitajien pop-up Joulupuotiin!

Joulupuodin aukioloajat:
pe–la klo 11–17
su klo 11–15

Huimia Black Friday ja Joulunavaus -tarjouksia vain pe–la 25.–26.11.2022 klo 11–17 Kangasala-talossa ja Kimmo Pyykkö -taidemuseossa

Osta aineettomia lahjoja pukinkonttiin, kuten huimin tarjoushinnoin lippuja joulun ja kevään konsertteihin. Shoppaile Museokaupassa kovia paketteja taiteen ystäville. Kaikkien aikojen tarjoukset julkaistaan keskiviikkona 23.11.2022 klo 8.

Glögitastingia ja livemusiikkia Jalmarissa

Istahda hetkeksi nauttimaan kuumaa juomaa – Kulttuuriravintola Jalmarissa pääsee glögitastingiin, kun kattilat lämpenevät artesaaniglögeistä ja tunnelmaa tahdittaa teemaan sopiva livemusiikki. Keittiö on myös auki pienempään ja isompaan nälkään.

Osallistu Kangasala-talolla arvontaan lauantaina 26.11. klo 11–17 välillä liittymällä maksutta kanta-asiakkaaksi, ja voit voittaa upeita palkintoja!

Muista myös Tunteellinen kone -musikaalin kaksi näytöstä Joulunavauspäivänä la 26.11. klo 13 ja 18 Kangasala-talossa, liput alk. 22 €

Tervetuloa koko kylän omaan Joulutaloon!

Kuva: Visit Kangasala / Tiia Ennala

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste