Liput

Tapahtumien lippuja voi ostaa Kangasala-talolta ja Lippu.fi:n kanavista.

Kangasala-talon lipunmyynti

Kangasala-talon lipunmyynti on avoinna aina tuntia ennen tapahtuman alkua. Tuntia ennen tapahtuman alkua myydään lippuja ainoastaan saman päivän tai illan tilaisuuteen.

Kimmo Pyykkö -taidemuseo on avoinna lipunmyynnin aukioloaikojen mukaisesti. Salin tapahtumapäivinä taidemuseo on avoinna tapahtuman alkamiseen saakka. Maanantaisin taidemuseo on suljettu.

K-Kinon elokuvien lipunmyynti on avoinna aina 30 min ennen näytöstä. K-Kinon ennakkolippuja saa Kangasala-talon lipunmyynnistä sekä osoitteesta k-kino.fi.

Kangasala-talon ja Kimmo Pyykkö -taidemuseon lipunmyynti sijaitsee taidemuseon aulassa Kangasala-talon ensimmäisessä kerroksessa.

Kangasala-talon oma myyntipiste ei peri tapahtumalipuista palvelumaksuja.

Lippuja ei vaihdeta eikä niitä lunasteta takaisin.

Alennukseen (opiskelija-, eläkeläisalennukset, yms.) oikeuttava todistus on esitettävä pyydettäessä saavuttaessa. Nuorten henkilöiden tulee pyydettäessä esittää henkilöllisyystodistuksensa, jos tapahtumaan on ikäraja.

Salin tapahtumissa naulakkopalvelumaksu 2 €. Taidemuseon asiakkaille naulakko toimii itsepalveluna.

Lipun varaaminen

Voit varata Kangasala-talolta yksittäisiä lippuja tapahtumiin joko paikan päällä, sähköpostitse tai puhelimitse. Varaus on voimassa kaksi viikkoa varauksentekopäivästä. Mikäli tapahtumaan on alle kaksi viikkoa, varaus on voimassa tapahtumaa edeltävään päivään saakka.

Yli 10 hengen ryhmien liput varataan talon ryhmä- ja yritysmyyntipalvelusta. Lähes kaikissa tapahtumissa on käytössä ryhmäalennus. Ryhmien varaukset on vahvistettava sitovasti kuukautta ennen tapahtumaa. Ryhmäliput laskutetaan ennen tapahtumaa ja liput toimitetaan postitse tai sähköpostitse.

Maksutavat

Maksutapoina meillä käy käteinen, pankkikortti
debit ja credit -kortit (Visa Electron, Maestro, Visa ja MasterCard), kulttuurisetelit (Smartum kulttuuriseteli, Edenred virikeseteli & TYKY kuntoseteli +), kulttuurikortit (Edenred-kortti) ja mobiiliseteli (SmartumPay, ePassi).

Huomioithan arvosetelillä tai arvoseteli-maksukortilla maksettaessa, että kulttuurietu on henkilökohtainen ja näin ollen voit ostaa lippuja vain itsellesi.

Asiakastiedot

Lipunoston yhteydessä asiakkaalta kysyttävät tiedot ovat luottamuksellisia eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille ilman palvelun sisältöön perustuvaan syytä. Yhteystietojen avulla voimme tiedottaa asiakkaalle, jos tapahtuma esimerkiksi siirtyy tai peruuntuu.

Markkinointiluvan antaneille asiakkaille lähetetään ajankohtaista tapahtumatietoa sähköisesti noin 1–2 kertaa kuukaudessa.

Lippu.fi:n myyntikanavat

Lippu.fi:n myyntipisteet palvelevat kautta maan.

Lippu.fi:n myyntipisteet Tampereen seudulla: Sokos, Stockmann, Ideapark sekä K-Citymarketit Lielahti, Linnainmaa, Turtola, Nokia, Pirkkala ja Ylöjärvi.

Kaikilta R-kioskeilta voi lunastaa puhelimitse tehtyjä lippuvarauksia sekä ostaa lippuja tapahtuman nimen tai Lippu.fi-sivuilta löytyvien tapahtumanumeroiden avulla.

Puhelinpalvelu

Lippu.fi:n puhelinpalvelu 0600 900 900 (2 €/alk.min+mpm/pvm, avoinna ma–la klo 9–21, su klo 10–18).

Lippu.fi-verkkokauppa

Liput on mahdollista ostaa ja tulostaa Lippu.fi:n verkkokaupasta osoitteessa lippu.fi.

Lippu.fi perii palvelupalkkion 1,50−4,50 € / lippu. Esitetyn lipun hinnan lisäksi Lippupiste perii tilausmaksun sekä mahdolliset toimitus- ja maksutapamaksut.

Kangasala-talon tapahtumat Lippu.fi-verkkokaupassa

Lippu.fi:n palvelu- ja toimitusmaksut

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste