Tilat

Kangasala-talon tilat mahdollistavat erilaiset tapahtumat yhdessä ja erikseen.

Kangasala-sali

Kangasala-sali on 285-paikkainen monipuoliseen käyttöön suunniteltu konsertti-, kokous- ja elokuvasali. Salin paikkamäärä on nostettavissa noin kolmeen sataan. Salin esitystekniikka ja säädettävä akustiikka mahdollistavat erilaiset musiikki-, teatteri-, tanssi-, sirkus- ja elokuvaesitykset sekä seminaarit ja kokoukset.

243 paikkaa on kiinteässä nousevassa katsomossa ja loput permannolla irtotuoleilla. Pyörätuolipaikkoja on kaksi. Sali ja talon muut yleisötilat ovat esteettömät. Salin näyttämö ja taustatilat ovat kooltaan yhteensä noin 140 neliömetriä.

Valtuustosali

Kangasalan kaupungin valtuustosali on valoisa, tilava ja kattavalla kokoustekniikalla varustettu edustava paikka kokouksellesi. Valtuustosali sijaitsee Kangasala-talon toisessa kerroksessa.

Valtuustosalissa on 65 paikkaa kiinteillä pöytäriveillä. Lisätuoliriveillä paikkaluku on nostettavissa 100 osallistujaan.

Galleria

Galleria sopii erilaisiin tilaisuuksiin, ruokailuihin, juhliin ja tapaamisiin 10−50 hengelle. Galleriassa on käytössä liikuteltava 85″ näyttö. Tila on kooltaan noin 100 neliömetriä.

Galleria sijaitsee Kangasala-talon ensimmäisessä kerroksessa, ja on helposti yhdistettävissä talon lämpiötiloihin.

Lämpiöt

Kangasala-talon näyttävät ja valoisat lämpiötilat jakautuvat kahteen kerrokseen. Tiloissa ruokailee pystypöydillä yhtä aikaa noin 300 henkeä. Istuva kattaus katetaan noin 100 hengelle.

Ensimmäisen kerroksen yleisölämpiöt ovat kooltaan noin 320 neliömetriä ja toisen kerroksen tilat noin 210 neliömetriä.

Kimmo Pyykkö -taidemuseo

Kimmo Pyykkö -taidemuseon tilat ovat kooltaan noin 450 neliömetriä. Näyttelytilat jakautuvat kolmeen kerrokseen. Taidemuseossa järjestetään paitsi näyttelyitä, myös tapahtumia cocktailtilaisuuksista pieniin konsertteihin ja luentoihin.

Kangasalan kulttuurikortteli

Kangasala-talo muodostaa Kangasalan keskustan kulttuurikorttelin yhdessä Kangasalan kirjaston kanssa. Kangasalan kirjastosta on suora kulku Kangasala-talon puolelle, kahdesta kerroksesta.

Isoissa yleisötapahtumissa Kangasala-talon ja Kangasalan kirjaston tilat toimivat sujuvasti yhdessä.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste